NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav strelci. Evo da se i ja priključim forumu kao stari srelac nekad davno i takmičar disciplina standardni vazdušni pištolj. Do skora nisam imao nikakvo vazdušno oružije ali sticajem nekih okolnosti dobio sam vazdušnu pošku od prijatelja koju je on nabavio pa nije mogao da je nateže pošto se razboleo i meni je poklonio. Pretpostavljate reč je o Hatsanu 125 i kalibru 5,5. U meni se prbudila stara srast za pucanje čačakanje po netu i tako sam došao na forum jednostavn mi se svideo kako radi i šta se piše pošto sam veliki pobornik zdravog sreljaštva. Imam 52 godine dava sina 16 i 20 godina imam dvirište i počeo sam obuku momaka.Imam nameru da nabavim i vazdušni pištolj jer mi je to velika srast. U planu mije da na tavanu napravim dve 10m vatrene linije kao u pravoj streljani. Živim u Novim Banovcima nadomak Beograda.

Tavan mi je idealan 11,5 m. dužine, samo nigde nisam našao gde može da se pazari automatski privlakač za mete onaj kojo imaju prave streljane. Sve sam preguglao ali ništa slično nisam našao ako neko ima iformaciju gde ima bio bi mu zahvalan.

Moj je oko 12 metara sad si mi dao jako dobru ideju tako da sam sad zauzet dan-dva zbog tebe :lol: :mrgreen:

Sajtovi za automate za streljanu
www.gkelectronik.com
www.pilkguns.com/buildrange.shtml
www.rika1.com/world champion
na njima su elektronski i ručni uređaji za pokretanje meta u streljanama za vazdušno oružje. Pozdrav svima.

Ma cene su prava sitnica, valjda će se naći neki kinez ako ne onda radionica, drugari srugari ja električar pa ću da iskopiram iz sreljane.

Postovanje drugari. Red je da se kao nov clan predstavim. Zovem se Srdjan, sportskim streljastvom sam se bavio od malih nogu, od 1989 godine do 1995., a tada sam polako presao na pistolj VK, mali IPSC, pa lovco streljastvo, s optikom uglavnom. Prosle godine sam u saradnji sa jednim streljackim klubom otvorio skolu streljastva u jednoj OS na N. Beogradu, gde radim uglavnom sa osnovcima razvojni program. Od kluba sam zaduzio 7 Crvenih Zastava, jedan FWB 100 pistolj i Hatsan Striker 1000x kojeg sam opremio Bushnellom 3-9x40, a za moje licno odrzavanje za program lovacki karabin, posto nam uslovi nisu sjajni za treninge velikim kalibrom.
Obzirom da sam malo izletio iz balistike, tacnije za 8x57 i 25-06 rem, znam je napamet, zanima me da li neko ima trajektoriju za Strikera 4,5 mm sa brzinom 305m/s. Mene je malo iznenadio, na 10 m sam ga upucao na nulu, na 30m sam imao prebacaje za cca 7-8 cm. Najcesce koristim Sport S MATCH PELLETS, domace, a za iznimne situacije imam I SSP Pointed, kao i Gamo rocket destructructor od 0.62 g. Imam negde i kutiju Prometheusa, al ko zna gde je :D Ozenjen covek :evil:
Sta koristite kao kao metu da biste imali pokazatelj terminalne balistike (probojnost i penetracija...)

Pozdrav, MAUZ

Dobro došao Mauzere, vidim da si opremljen znanjem, streljanom i voljom, i drago mi je da si na našem forumu. U svakom slučaju, gledamo se uskoro. Ja sam u BG, bavio se streljaštvom do 1998. Negde smo se možda i sreli na liniji :)

Vrlo verovatno da smo se sretali. Ja sam pucao od 1991-1996, ali sam radio malo u Conanu, honorarno u Trofeju... Bilo me je svugde. Streljana je u bloku 23, nacelno sam tu radnim danima od 18 - 20, a kad je drustvo, ostane se i do 22h.

Zdravo svima.
Evo da se predstavim.
Nikola,Kraljevo,37 god,(osecam se ko da imam 15,by the way),
ozenjen dvoje dece.
Moram da priznam da me svasta u zivotu zanimalo,pa dodje red i na vazdusne puske.
Toliko za sad.
Pozdrav.

Dobrodošao!!!

Imam 40, a osećam se kao da imam 25. Znači 10 godina sam stariji od tebe!!! :D

Users who are viewing this thread

Back