NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Поздрав свим форумашима и љубитељима ВП. Ја сам Ацо из Чачка, надимак ми је Фафа. Имам вп Застава М56, стару и за сређивање. Пратим већ неко време форум, има доста занимљивих и поучних ствари и ево реших да се прикључим.

Поздрав свима на форуму.Ја сам Милан из Инђије.Јако давно као клинац сам се бавио стрељаштвом са ваздушном пушком.Сада као старији тренирао сам ипсц дисциплина пиштољ и рекреативно long range карабин тренирам.Читам форум и у последње врме се некако све више враћам на прву љубав а то је ваздушна пушка.Поседујем две Заставе М81А и М56 Заставу.Недавно сам на поклон добио и ваздушни пиштољ Snowpeak SP500.О страном ваздушном оружју не знам много тако да читам и пратим форум и учим и сазнајем ново.Велики поздрав за све.

Dobro nam dosli svi novi clanovi, nadam se da ce te naci odgovore na pitanja koja imate i da se ne necete jos vise zaraziti

Pozdrav svima, Milan iz Arilja ovde... Kao klinac imao vazdušnu pušku - nemam pojma koju, ali vec odavno nije u mom vlasništvu. Sada mi se vratila želja za gadjanje u metu, limenke, flaše...sa nekih 20, 30m... Takodje, bi valjalo da ima snagu za xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx koji u selu ordiniraju kad krene jabuka... Odmah ću otkriti da me je jedinstveni Artemis sr 900s (sa tri okvira i bočnom polugom) privukao da malo proširim znanje u oblasti vazdušnog oružja, a nadam se da ću to uspeti na ovom forumu i na kraju opet postati vlasnik neke vazdušare (bio taj Artemis ili neka druga).

zabranjeno je pisati o lovu, ubijanju životinja i ostalim nezakonitim stvarima, zamolio bih Vas da prvo pročitate pravila foruma

Dobro dosao. Naravno salis se za puvace ;) da smo negde u Australiji ili Americi, pa da te shvate ozbiljno :), ipak ovde kod nas u Srbiji, ne prolazi ta sala.
Naravno, procitaj uvodni deo ponasanja na forumu, imas dosta lepih informacija. Veliki pozdrav jos jednom.

Dobro nam dosli novi clanovi.
@thio982 nadam se da ce te doci kod nas na br i ft, malo da razmenimo iskustva, narocito povodom ft jer smo mi tu tanki, da ne kazem pocetnici

Pozdrav clanovima,

Ja sam Dušan, gajim dugogodisnje interesovanje ka ovom sportu. Kao mladji imadoh neku springericu dal je bila slavija ili sta, a ponovo se javila želja za nekom "preklapačom". Malo gledanja snimaka po YT i apetiti brzo porastu na PCP. Sad sam u fazi istaživanja i skupljanja informacija o PCP.
Nadam se da ce kad se malo istrazi i pazari nesto pristojno.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Dobro dosao kolega
pazljivo procitajte na forumu sta su ljudi pisali o raznim modelima pcp, mislim da je pokriveno sve kod nas dostupno na trzistu

Users who are viewing this thread

Back