Cuj wc, ma kupatilo breLedeni said:Jel može WC?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuj wc, ma kupatilo breLedeni said:Jel može WC?

), pucano sa naslona sa stola. 30 komada. Poceo je strasno da me zeza obarac na GSG, tvrd ko kamen ovi flajeri su zbog toga. Ako uzmemo u obzir sve pogotke grupa je 60mm, sto je za plakanje ali ako se izbaci ovih 5-6 flajera i racuna se ona gde je palo 24-25 dijabola onda je grupa 25mm i sa time sam stvarno zadovoljan.
Browning xblade II sa gasnim klipom. Da mi se svidja, napisao bih nesto vise o njojProka said:A romantika.. Ne znam sta li je bolje, "Zajecarac" na prvoj ili ono "unuče" na trecoj slici..![]()
Koja ti je ovo puska sa red dotom? I koliko je red dot upotrebljiv na vazdusnoj? Mislim, zbog precnika tacke.
Nisani su katastrofalni pa sam stavio red dot post bi optika verovatno stradala. Moze da posluzi za plinkanje i to je to. Lepo bije Scorpiov gong
Ma jok, ovako je jednostavnije. Nemamo svi iste uslove, mete, zakomplikovalo bi se, bilo bi reklamacija... :lol:Mane kouč said:Ljudi, a sto prosto ne pucate na zbir krugova? Dogovorite se oko tehnikalija, koje mete, daljina, stav i cepate, sabirate i tako znate ko je bolji, malo takmičenje napravite
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
I to je ok!Proka said:Ma jok, ovako je jednostavnije. Nemamo svi iste uslove, mete, zakomplikovalo bi se, bilo bi reklamacija...Mane kouč said:Ljudi, a sto prosto ne pucate na zbir krugova? Dogovorite se oko tehnikalija, koje mete, daljina, stav i cepate, sabirate i tako znate ko je bolji, malo takmičenje napravite
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka![]()
Kao sto Kircan rece, dobijes virtuelno tapsanje po ramenu, peticu za trud i dosta.
To kada se sastanemo, za sada ovako. Svako tera svojeMane kouč said:Ljudi, a sto prosto ne pucate na zbir krugova? Dogovorite se oko tehnikalija, koje mete, daljina, stav i cepate, sabirate i tako znate ko je bolji, malo takmičenje napravite
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka