ONLINE Izazov u vreme korone

Šta bi bre? Korona polako lipsava i vise se niko ne zanima?

@skorpio
Evo, da ne budes usamljen. Kombinacija GSG WF600, BSA 4-16X44 i dijabole domace Sport S Hunter. Meta udaljena 25 koraka (oko 23m, zavisi koliko su noge duge ), pucano sa naslona sa stola. 30 komada. Poceo je strasno da me zeza obarac na GSG, tvrd ko kamen ovi flajeri su zbog toga. Ako uzmemo u obzir sve pogotke grupa je 60mm, sto je za plakanje ali ako se izbaci ovih 5-6 flajera i racuna se ona gde je palo 24-25 dijabola onda je grupa 25mm i sa time sam stvarno zadovoljan.
1735cff86e43a6ac6596063759360fc3.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

pakuje gsg za sve pare. bravo kolega, jel sin zadovoljan kako radi optika. udrite momci. sad cu ja jednu grupu na 20m da vam se revansiram

Hvala druze sekretaru. Sin je trenutno zauzet sa domacim zadacima, kad zavrsi, pridruzice se. Imam punu gajbu nekih bajatih oraha, spremljeni za bacanje. Odlicne su mete za 20 metara.. :lol:
Ajde pucaj. Da vidimo kako Čehinja pakuje..

svaka cast kolega , odlicno je to , ja sam danas pokusao da se igram sa vetrom postavicu foto kasnije

Hvala kolega. Probao sam jos malo al ne mogu vise. Otpade mi kaziprst. Klinac opalio 10 dijabola i odustao, prst ga zaboleo koliko je onaj obarac tvrd.
Mislim da sistem oruzje-optika ima dobar potencijal samo obarac da resim. Jes da nije tema za to ali, ima li ko neki recept kako da omeksam prokletinju?
Polirao sam ga, radio mnogo lepo neko vreme i samo odjednom postao tvrd ko kamen.

Bravo Proko, dobra je to puskica
A i strelac naravno mada je Scorpio postavio zaista tezak zadatak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma Skorpia ne mogu da stignem, pa sve i da se izujem. 🤣 Bije onaj Frankestajn ko grom. A i njegova strucnost je evidentna. Nego obecao sam coveku da cu da se pridruzim, pa da ispostujem.. 😇

Ja ne znam sta si cekao do sad? 😁
Moracu i druga sekretara da ispostujem za 15m stav, mada su mi tu rezultati mnogo losi.

E jbg. A ja prevrnuo ceo net da nadjem sa svetlecom koncanicom, da budem jedini od sve dece ovde koji ima to. 😎
Mada po meni postavlja se pitanje upotrebljivosti neceg takvog... Sem, naravno sto se moj sin odusevio kad video da svetli... Ko u igrici...

A romantika.. Ne znam sta li je bolje, "Zajecarac" na prvoj ili ono "unuče" na trecoj slici.. ;)
Koja ti je ovo puska sa red dotom? I koliko je red dot upotrebljiv na vazdusnoj? Mislim, zbog precnika tacke.

Ljudi, a sto prosto ne pucate na zbir krugova? Dogovorite se oko tehnikalija, koje mete, daljina, stav i cepate, sabirate i tako znate ko je bolji, malo takmičenje napravite

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Proka said:
A romantika.. Ne znam sta li je bolje, "Zajecarac" na prvoj ili ono "unuče" na trecoj slici.. ;)
Koja ti je ovo puska sa red dotom? I koliko je red dot upotrebljiv na vazdusnoj? Mislim, zbog precnika tacke.
Browning xblade II sa gasnim klipom. Da mi se svidja, napisao bih nesto vise o njojNisani su katastrofalni pa sam stavio red dot post bi optika verovatno stradala. Moze da posluzi za plinkanje i to je to. Lepo bije Scorpiov gong

Mane kouč said:
Ljudi, a sto prosto ne pucate na zbir krugova? Dogovorite se oko tehnikalija, koje mete, daljina, stav i cepate, sabirate i tako znate ko je bolji, malo takmičenje napravite

Ma jok, ovako je jednostavnije. Nemamo svi iste uslove, mete, zakomplikovalo bi se, bilo bi reklamacija... :lol:
Kao sto Kircan rece, dobijes virtuelno tapsanje po ramenu, peticu za trud i dosta.

@alexasax
Baci sliku gonga kad ga Browning izubija... :lol:

Proka said:
Mane kouč said:

Ma jok, ovako je jednostavnije. Nemamo svi iste uslove, mete, zakomplikovalo bi se, bilo bi reklamacija...
Kao sto Kircan rece, dobijes virtuelno tapsanje po ramenu, peticu za trud i dosta.
I to je ok!

Mane kouč said:

To kada se sastanemo, za sada ovako. Svako tera svoje

Može i tako, eto uzeću ja obavezu da organizujem neko druzenje kod mene u streljani, kad prođe ovo sranje

Users who are viewing this thread

Back