dimitrijemita
Member
kircan said:Nije mi jasna jedna stvar, ti ispunis zahteve za oderdjenu vrstu puske , na primer mk, i sad svaku put za istu vrstu oruzja ti trazis opet istu dozvolu. totalno idiotski. kao da polazes vozacki opet za svaki auto i ides na medicinski pregled i sve...
dozvola je jedno a registracija drugo.
po meni kad jednom dobijes dozvolu za posedavanje, rukovanje posle samo treba registrovati nove primerke.
debilna drzava koja samo gleda da uzme pare svaki put
Sva besmisao ovog zakona je tu ... podneses papire za nabavku oruzija , posle nedelju dana ti dodje policija na kucu , obavi proveru i sve sto treba... ti dobijes tu nabavnu dozvolu, kupis oruzije, registrujes ga i sve po ps-u. U tom trenutku odlučis da kupiš još jedan komad oružija. ono šo ti se priznaje je Lekarski koji vredi 5 god i papiri da si položio za tu vrstu oržja, ono sto ponovo rade je .... Ponovo vadiš papire iz Sup-a da nisi terorista ( 500 dinara ) i vadiš potvrdu da nisi osudjivan ( oko 500 din ) posle toga ponovo dolaze na kuću u proveru ( moliš boga da budeš kući u tom trenutku, inače ti neće javiti da su bili tu i postupak će biti na čekanju dok ne skontaš sam da su bili ) i nakon svega toga čekaš nekad i do pola godine da ti odobre nabavnu dozvolu :O ali vredi !!!!