Prelaz na MK

Ako volis da se igras partizana i nemaca lepo kupis mp40 u .22 za 60.000 u top gun i pobedio si

Glock17 said:
TexWiller said:
Ljudi pomagajte . Dobio sam dozvolu da nabavim MK pušku . Bio sam ubedjen da ću da uzmem CZ 512 ( poluautomatsku) ali sad ne mogu da se odlučim da uzmem nekog varminta ili farmera ... Računao sam imam PCP koja je repetirka pa da uzmem MK koja je poluautomat , a sad nisam više siguran .

Kako mi da ti pomognemo? :D
Pa da mi kažete , uzmi taj poluauomat cz 512 dobar je , ili nemoj de si video da se long range puca sa poluatomatskom , ili taj cz512 je precizan ko 455 , ili nemoj se ložiš na poluautmatske 022 to je sranje ....

kircan said:
Ako volis da se igras partizana i nemaca lepo kupis mp40 u .22 za 60.000 u top gun i pobedio si
Previše se kvari , i kao mp16 ima previše delova kod rasklapanja a i precizan je ko kubura a i ne igram se . Mada bih voleo da treniram IPCS .
Mene zanima mišljenje da li imam pristojne šanse na LR sa poluatomatom . Za ruger 10 22 sam video da gađa jako dobro na velikim daljinama a za ovaj zbrojovkin kažu da je bolji ... a ja volim i brzo pucanje ( zato imam ovaj bb gun ) .... ali ipak više volim pucanje na daljinu ...

Ma kakvi poluautomati, cuda i ostala konfekcija, da sam na tvom mestu ja bih bez razmisljanja uzeo ovo:

CZ-457-varmint.png

Ma slazem se ali meni je to malo mnogo. Jedino da prodam artemisa ali mi zao. S druge strane kad vidim da brno2 i dalje pobedjuje na lr a kosta stotinjak eura nekako mi zao

Morao sam da se pohvalim. Od danas sam ponosni vlasnik cz 455 supermatch u 22LR. Prava lepotica, smrtonosno precizan. U trofeju ispucao 30 Kom na mehanike nišane I mogu reći da sam prezadovoljan

Attachments

• IMG_20201020_194247.jpg
    IMG_20201020_194247.jpg
    873.5 KB · Views: 1,252
  • IMG_20201020_194209.jpg
    IMG_20201020_194209.jpg
    403.4 KB · Views: 1,252
Ајој, нећеш ваљда да је тумбаш у пртљажнику заједно са резервном гумом и апаратом за гашење пожара!!!

BadmintonBoy said:
Ајој, нећеш ваљда да је тумбаш у пртљажнику заједно са резервном гумом и апаратом за гашење пожара!!!

Naravno da ne :) takva blasfemija na ovakvu pušku bi bila strašna . Ona ide na zadnje sedište u futrolu pored sedišta za klinku :) Ovo je samo za svrhu slikanja pošto sam bio na streličarskom terenu .
Pu majku mu hteo danas da odem na alfu ali mi rekoše da će oružani list biti tek za 15 dana , ne mogu da kupim municiju :(( a skupo mi od strelišta da uzimam .
Hvala sash . sad sam kompleten , springerica , pcp, mk , i luk i strela ...

Users who are viewing this thread

Back