Prelaz na MK

goxy said:
@Michael nadam se da ćeš završiti sve kako treba i da će ti puška najviše voleti mk metak od 15 dinara po komadu, a ne onaj od 50 ili 80 din po komadu.
P. S. Mene i dalje dijabola izađe <=2 din po komadu.
IMG_20210916_091128_copy_1368x1824.jpg20211004_113123_copy_1824x1368.jpgIMG_20210929_152510_copy_1368x1824.jpg
Evo malo zimnice :D

Reko bih, da po broju dijabola imaš jači štek od celokupnog streljačkog saveza Srbije i svih klubova zajedno... :D

:D :lol: :lol:
Da sam oboleo to znam odavno i za sada za ovu bolest nema leka.
Verujem da nema iole ozbiljnijeg streljačkog kluba koji nema barem 70000 dijabola uvek na stanju. @Mane tvoj klub ima sigurno preko 150 000.Mada ja sam fizičko lice, a ove Cometa exact fenomenalno idu iz Walthera, a heavy iz FWb. Tako da na ovu nestašicu sam miran duži vremenski period.
@Michael nadam se da ćeš uskoro da nas udostojiš recenzije i kako to izgleda :D

goxy said:
:D
Verujem da nema iole ozbiljnijeg streljačkog kluba koji nema barem 70000 dijabola uvek na stanju. @Mane tvoj klub ima sigurno preko 150 000.Mada ja sam fizičko lice, a ove Cometa exact fenomenalno idu iz Walthera, a heavy iz FWb. Tako da na ovu nestašicu sam miran duži vremenski period.
Pa onaj u kom radim i u kom si bio trenutno na stanju ima oko 220000 raznih dijabola, od toga oko 60000 testiranih, a u decembru nabavljam oko 300000kom
A moj lični klub ima negde oko 180000 trenutno. To su neke normalne cifre za klubove, ali ti kao pojedinac si se ozbiljno obezbedio, svaka čast

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Michael said:
@goxy planiram sako quad, on voli sk municiju a ona nije skupa od 15 do 18din. Svaka cast na sopingu
Sk je jako dobar za cenu, čak i najbolja kupovina u klasi te municije.

I ja sam uzimao SK Rifle i Pistol Match, ali vise smo plinkali nego nesto ozbiljno testirali. U svakom slucaju pohvale, posebno za tu cijenu, iako su kod nas nesto skuplje, oko 9e.

Mane kouč said:
Michael said:
@goxy planiram sako quad, on voli sk municiju a ona nije skupa od 15 do 18din. Svaka cast na sopingu
Sk je jako dobar za cenu, čak i najbolja kupovina u klasi te municije.

Tako je, narocito me zanima sk ona zelena sk match. Ma uhh cekam ove iz supa kao ozeblo sunce nikako da se jave. Probacu i onaj eley od 55 60din da vidim vredi li 😀😃

goxy said:
:D :lol: :lol:

Btw: bata @goxy, zašto ti je zaključana ova tema:
https://airguns-srbija.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=1745
..reko da nije rezervisana samo za moderaciju? :D

Ajmee😱
Uzeo sam ormaric za 3 cevi, jel mora biti utiplan u zid ili mogu samo tako da ga ostavim?
Pitam zato sto mi se ne odvaljuju sad cokle u hodniku hahaha

Kod mene u KŠ su dolazili nakon 3 nedelje od podnošenja zahteva za reizdavanje dozvole, a to je bilo prošle godine. Procedura je bila gotovo ista kao da mi izdaju dozvolu po prvi put, iako je imam preko 15-20god. :roll:
Moj ormar je malo teži :) i nije utiplovan i nije bilo problema.

Sačekaj,
gde žuriš,
dok prvo provere tvog dedu pa babu pa tek tvoje roditelje! Tek posle te seanse dolaziš ti na red, a to će da potrajeee ;)

Users who are viewing this thread

Back