Lane said:Koju pusku si kupio? Koje daljine pucas i iz kog stava?
stojadin said:Koliki su troškovi za dobijanje(ako se posreći)/ registraciju MK oružja? Dodatni trošak je i sigurnosni ormarić za pušku, koji je obavezan po zakonu, cena je oko 100e.
Hvala za info, i ja planiram nesto iz CZ kuhinje.Michael said:Lane said:Koju pusku si kupio? Koje daljine pucas i iz kog stava?
Uzeo sam sako quad i koristio sam je 2 godine odlicna puska, izgleda da joj eley semiauto najvise lezi, grupa na 100m oko 10mm. Eley je 42gr prosecna brzija je 318ms (10 metaka sam ispucao i variraju oko 8-9ms gore dole). Najdalje sam gadjao na 160m glinene golubove Sako ih je obarao bez ikakvih problema
Sad je u planu CZ 457MTR 16.5 inc cev videcemo kako se pokazuje kratka cev na papiru
E to sam i ja cudo da traze (sk target mi je rekao) medjutim pitao sam kod mene u supu vezano za to oni nemaju pojma o tome. Kazu mi da je to tek u planu da se usvoji ali jos nije odluceno, navodno ima mnogo clanova koji poseduju mk za sportsko streljastvo a kad dodje vreme za takmicenje nema nikoga..Lane said:Hvala za info, i ja planiram nesto iz CZ kuhinje.Michael said:Lane said:Koju pusku si kupio? Koje daljine pucas i iz kog stava?
Uzeo sam sako quad i koristio sam je 2 godine odlicna puska, izgleda da joj eley semiauto najvise lezi, grupa na 100m oko 10mm. Eley je 42gr prosecna brzija je 318ms (10 metaka sam ispucao i variraju oko 8-9ms gore dole). Najdalje sam gadjao na 160m glinene golubove Sako ih je obarao bez ikakvih problema
Sad je u planu CZ 457MTR 16.5 inc cev videcemo kako se pokazuje kratka cev na papiru
Ovo sto si naveo za nabavnu sve stoji, samo sto od ove godine traze i ucesce na nekom od zvanicnih MK takmicenja, ranije je bilo dovoljno da si clan kluba…
stojadin said:Nakupi se, takse 6000+članstvo u streljani 5000+7000 obuka+4500 lekarski pregled +6000 registracija kupljene puške+12000 ormarić=40500 dinara, ako je to sve, nije malo. Ali zadovoljstvo nema cenu![]()