Pričaonica

Status
Not open for further replies.
Auuuu, sta sve ispisaste za par sati... :shock:

Ako mesta ima i ja bih se priklucio Olimpijskom timu, da neke od vas vidim ponovo, a neke i uzivo :)
Od hardwera nemam nista specijalno, osim ako ne volite domace(M97), a od softwera donosim sta god da se dogovorimo ;)

@sash ove dve sa slike su jedna sa field takmicenja do 65m a druga sa 3d takmicenja,obe na nepoznatim daljinama ,compaund bow pucam, na otvorenom oba takmicenja

Ka folazim.sigurno i za svaki slucaj nosim 200 eura u posebnom pregradku novcanika 😂😂😂
Eto iz moguce opklade ce ispasti odlicno druzenje a i videcemo na licu mesta sta moze koja puska , da se ne opterecujemo snimanjem 😎

ja ih ne nosim al ako dolazis uverices se sam kakva je puska a mozda i skontas kako je dovesti u red

Koliko vidim bice to dobro druzenje tako da dolazim i ja mozda se nadje koji tanjir gulasa i za mene a i da probusimo neki papir 😂😂😂

@TexWiller ne pucam od septembra zbog operacije,u aprilu mi je kontrola pa krecem... dosta ih je dobilo posle drzavnog koronu eto cisto da znas

goxy said:
Mene je njegova svetost Lalović pomešala sa Glockom :lol:
Kao pravi autokrata je zaključao komentare. Ja sam ispoštovao molbu dotičnog gospodina i neću biti u mogućnosti da pratim iskrice mudrosti na toj FB grupi. Nažalost tamo nema kvaliteta i radi se samo na kvantitetu i svaki dobronamerni pokušaj da se ljudi edukuju po pitanju ovog našeg hobija doživljava se maliciozno. Ja bih zamolio da se više ne podsmevamo komentarima i mnogobrojnim glupostima koje tamo možete da pročitate. Jednistavno to nije na nivou ovog foruma, a i nas samih.

Abe..Bata @goxy, pa autokratija je danas u modi... :D

A sad ozbiljno:
Evo, obećavam, neću se više podsmevati "iskricama mudrosti" te FB grupe! 🤐😷
Istina boli i zato možda jesam malo preterao i zbog toga se izvinjavam, ali prvenstveno se izvinjavam članovima ovog foruma, a ne tamo nekoj "kometa grupi".
Verujte, nisam imao nikakve loše zadnje namere i ne želim da se pravdam nikome, svi ste dovoljno odrasli i pametni pa procenite sami...
Iziritiralo me samo to, što se jedno blago rečeno smeće od puške, uzdiže na pijedastal božanstva, preporučuje svima i svakom, ljudima plasira kao vrhunsko vazdušno oružije, a sve to toliko providno i bezobrazno, toliko bezobrazno da boli...
Jednostavo, samo sam želeo da kroz humor i šalu upozorim nove članove foruma, početnike naše, na šta sve mogu da nalete u džungli neta i kakve ih sve facebook grupe i razne interesne grupice tu vrebaju, a koje pritom koristeći njihovo neznanje i njihovo neiskustvo uvlače u to da uzaludno bacaju svoj teško stečeni novac.
Da obrate pažnju i dobro filtriraju informacije šta i koga slušaju, da ne nasedaju na jeftine nadrealne priče o gasnim klipovima i raznim čudima, ko oni siroti početnici iz te "kometa grupe" što slepo slušaju šta im "Solomon mudri" servira.
Eto, namera mi je bila krajnje jednostavna i dobronamerna i žao mi je ako je neko to drugačije shvatio, a pošto vidim da ima i takvih, zaista ih žalim jer ja po tom pitanju ne mogu više ništa da učinim.
Ne znam šta bih više rekao, osim: pozdrav i svako dobro svima! ;) 🍻

@Glock razumem ja nameru i slažem se sa tobom. Jednostavno ne treba naš forum da srozavamo na taj nivo i samim tim punimo sadržajem koji zvuči podrugljivo. Svi koji ulože malo vremena da prelistaju ovaj forum bili članovi ili ne, a tek ulaze u svet vazdušnog oružja naučiće po nešto i onda će sa nekim predznanjem i svojim afinitetima da pazare već nešto pristojno. E sada što većina veruje plaćenoj recenziji nije naš problem, već problem ljudi koji su lakoverno naseli na takav vid reklame. Jednostavno neko ima volje da pogleda ,,Trezor", a neko voli razbribrigu tipa,, Parovi". Svi znamo šta je gledanije :D Bitna je dobra namera i neki kvalitet, a ljudi će vremenom da prepoznaju šta valja, a šta ne.

Apsolutni se slažem!
Opet sa druge strane,, nemaju svi uslova da izdvoje novac za zvučna imena i skupe modele. Zato mislim da nije u redu pljuvati ni po kojim puškama, bile one ove ili one firme. Svako spram mogućnosti kupuje.

goxy said:
@Glock razumem ja nameru i slažem se sa tobom. Jednostavno ne treba naš forum da srozavamo na taj nivo i samim tim punimo sadržajem koji zvuči podrugljivo. Svi koji ulože malo vremena da prelistaju ovaj forum bili članovi ili ne, a tek ulaze u svet vazdušnog oružja naučiće po nešto i onda će sa nekim predznanjem i svojim afinitetima da pazare već nešto pristojno. E sada što većina veruje plaćenoj recenziji nije naš problem, već problem ljudi koji su lakoverno naseli na takav vid reklame. Jednostavno neko ima volje da pogleda ,,Trezor", a neko voli razbribrigu tipa,, Parovi". Svi znamo šta je gledanije :D Bitna je dobra namera i neki kvalitet, a ljudi će vremenom da prepoznaju šta valja, a šta ne.

Sve se slažem od A do Š i ako treba da snosim neke sankcije, spreman sam, stojim iza svega izrečenog.

A što se tiče "pljuvanja", stojim takođe iza toga da je Cometa 220 Galaxy neopevano smeće i ne bi je nikom živom preporučio, pa makar me zbog ovog izrečenog sad odma spalili na lomači ko najgoreg jeretika i tačka.

Slažem se sa većinom što goxy I glock kažu, posebno za cometu 220 Samsung, ali mislim da smo malo preterali I ne treba nam to

Kad smo već kod jeftinijih pušaka tu za par hiljada više se mogu naći PRC Diane 240 i 250. Jeste da i one imaju plastične mehaničke nišane one iritirajuće ali vrede li one nešto? Da bar budući strelci čuju ovde još neko mišljenje o još nekim puškama. Pljuvati ili ponuditi kao alternativu onima koji traže pušku za manje pare.

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Back