goxy said:
Mene je njegova svetost Lalović pomešala sa Glockom :lol:
Kao pravi autokrata je zaključao komentare. Ja sam ispoštovao molbu dotičnog gospodina i neću biti u mogućnosti da pratim iskrice mudrosti na toj FB grupi. Nažalost tamo nema kvaliteta i radi se samo na kvantitetu i svaki dobronamerni pokušaj da se ljudi edukuju po pitanju ovog našeg hobija doživljava se maliciozno. Ja bih zamolio da se više ne podsmevamo komentarima i mnogobrojnim glupostima koje tamo možete da pročitate. Jednistavno to nije na nivou ovog foruma, a i nas samih.
Abe..Bata @goxy, pa autokratija je danas u modi...
A sad ozbiljno:
Evo, obećavam, neću se više podsmevati "iskricama mudrosti" te FB grupe!

Istina boli i zato možda jesam malo preterao i zbog toga se izvinjavam, ali prvenstveno se izvinjavam članovima ovog foruma, a ne tamo nekoj "kometa grupi".
Verujte, nisam imao nikakve loše zadnje namere i ne želim da se pravdam nikome, svi ste dovoljno odrasli i pametni pa procenite sami...
Iziritiralo me samo to, što se jedno blago rečeno smeće od puške, uzdiže na pijedastal božanstva, preporučuje svima i svakom, ljudima plasira kao vrhunsko vazdušno oružije, a sve to toliko providno i bezobrazno, toliko bezobrazno da boli...
Jednostavo, samo sam želeo da kroz humor i šalu upozorim nove članove foruma, početnike naše, na šta sve mogu da nalete u džungli neta i kakve ih sve facebook grupe i razne interesne grupice tu vrebaju, a koje pritom koristeći njihovo neznanje i njihovo neiskustvo uvlače u to da uzaludno bacaju svoj teško stečeni novac.
Da obrate pažnju i dobro filtriraju informacije šta i koga slušaju, da ne nasedaju na jeftine nadrealne priče o gasnim klipovima i raznim čudima, ko oni siroti početnici iz te "kometa grupe" što slepo slušaju šta im "Solomon mudri" servira.
Eto, namera mi je bila krajnje jednostavna i dobronamerna i žao mi je ako je neko to drugačije shvatio, a pošto vidim da ima i takvih, zaista ih žalim jer ja po tom pitanju ne mogu više ništa da učinim.
Ne znam šta bih više rekao, osim: pozdrav i svako dobro svima!