Ево да изнесем и своје утиске са сајма...
Ништа спектакуларно, без новитета што се тиче уже сфере нашег интересовања, нису били присутни ни сви већи добављачи. Поред Грин Спорта са својом сасвим лепом понудом ваздушног оружја (али мени добро познатом, јер ми је њихова радња на 300m од стана), највише пажње ми је привукао Топ Ган са богатом понудом Дианиних пушака. Посебно бих издвојио ''Диану 460 магнум'', заиста јако лепа пушка! За бољу понуду су поприлично недостајали Магнум, Паним, МП тропик!
Било је лепих малокалибарки, пар произвођача гардеробе и обуће, нешто мало пецарошког прибора... Било је много лепих и ненормално скупих бродића чамаца, скутера... Једино од ронилачке опреме није било ама баш ништа!
Наравно морао сам да купим пар ситница, али од крупнијих ствари нисам нашао оно чему сам се надао.
View attachment 17726
Пошто сам ишао са женом морали смо да обиђемо и суседну халу са цвећем, дрвећем, домаћом кухињом и козметиком.
Кад се на све то дода и ручак/вечера код Мандића у Земуну, била је ово сасвим лепа поподневна екскурзија!
Толико од овогодишњег београдског сајма, а очекујем да ће ''Лорист'' ове године надокнадити и за прошлогодишњи отказ!
View attachment 17727