Lapo je okupljati se, ali u našem slučaju, isključivo na nekom strelištu, ili nečijem zemljištu (čitaj plac, šuma, njiva i slično), gde nema baksuza komšija da prijavljuju šenlučenje, jer:
1. je to jedino mesto gde možeš da pucaš i razmenjuješ iskustva iz delokruga ovog foruma
2. jer mi nismo nikakvi "prijatelji" ni "drugari" po osnovi ovog foruma nego grupa ljudi koje interesuje ista stvar, što je preduslov za neko druženje
3.jer je u okruženju strelišta i prilika da se probaju puške i razni načini pucanja i svega što prati ovu našu zahebanciju, to jedino moguće. Dakle ne treba nam kafana...
Lokacija je vrlo bitna, jer je većini ovde svaka distanca veća od 50km problematična, jer baš toliko ljubavi nemaju (osim našeg
@Bull -a, kome ovom prilikom respekt...
Prema tome, treba biti kritičan, a to znači: kome padne ideja na pamet da organizuje neobavezno druženje, neka slobodno objavi ovde na forumu, a zainteresovani će se već javiti...predlozi tipa: trebalo bi, mogli bi itd su davno već upotrebljeni na forumu, ali dalje se od toga nije dobacilo u najvećem broju slučajeva....
što se mene lično smatra, ja sam uvek voljan...