_Ra said:iskreno najviše sam bio zadovoljon mojom na veće daljine gledajući, malo sam se razočarao u brendirane optike jer sam očekivao više od njih
tureta je probao i kolega ledeni,imaju bas sitan klic 1/8 moa,kazem to su moja iskustva juce,sto se tice kolega strelaca za svaki respekt,probah i fx i artemis i pogadjah gongove sa pola gasa svaki put snjihovim puskama,cak sam se i smejo od euforije,prvi put uzeh da gadjam te daljine i svaki hitac zavrsio gde treba,puske ko igracke u pozitivnom smislu,nema zvuka nema trzaja,meni bila milina,da nisam probao i njihove puce ja bi zavrsio u hitnoj zbog pritiska zbok peha sa kralom,koji se nadam se biti doveden u red od strane Vojegoxy said:Kinez firewolf sasvim upotrebljiv ima solidno uvećanje i lošiju paralaksu.
Engleski kinezi Optisan ffp 6-24 sa jako čistom slikom i lepom končanicom odlična optika.
Engleski kinez Falcon s30 mk2 isto odlična optika u svom cenovnom rangu teško mogu da se porede sa upotrebljivošću najkineskijeg kineza od 5000 dinara. Kroz prve 3 gledao, ali kroz četvrtu nisam.
Za klikove kod druge dve da ne pričam.
Kolega Ra ako si obratio pažnju video bi da je Sash vrstan LR strelac i opet pored tih optika voleo bi da uzme nešto bolje da bi uživao više i dalje u svom hobiju. Ali opet koliko sam primetio Kolega Filip pravi odlične grupe, a i čuo sam da se lepo nauživao i na 150 metara sa Artemisom i Firewolf optikom.
Da sumiram ako čovek nema sredstava uredu je da se pruži koliko je dugačak, ali garantujem da tvoj kinez nije ni prineti Firewolf kinezu, a kamoli ostalim optikama kroz koje si gledao.
Kolega Joca kratko i lepo sve opisao. Pa da ja ne tupim previše.
za artemis m16 pogresiti sigurno neces, ja kao duduk za pcp sam sa pola gasa gadjao gong i pogadjao svaki put, mnogo laka za rukovanje, i ako kazem milina za gadjanje neću pogrešitiVasilijeDedeic said:Hvala svim kolegama na odgovorima. Od vas i ovde na forumu ima bas dosta korisnih stvari da se nauci. Moj je problem sto sam mozda precenio i svoje i mogucnosti moje puske gsg sr 1000s a o optici vise necu ni da pricampa hocu da kao i vi sa 20-25m da 5 dijabola sabijem u 10mm. Ali polako, za koji dan cu verovatno uzeti neku kvalitetniju sprinerigericu i bolju optiku pa se nadam da uz puno vezbe rezultati moraju doci. A na leto se nadam da ce pasti i Artemis m16
![]()