skorpio said:Ako je tacan fabricki podatak o snazi , ne postoji optika za duze staze , 2 kutije dijabola od 500 kom i kraj ....
i air max i air king je razbucala dijana 350 kod meneMilanBogdanovic said:Zvezdane reci mi po cemu je sranje Air Max?Neki je bas hvale i preporucuju za magnum i ultra magnum puske. Ja nemam iskustva sa njom pa me zanima sta ti se nije dopalo na njoj, mozda se ne dopadne ni meni
zvezdan said:i air max i air king je razbucala dijana 350 kod mene
jedina koja se održala i drži se i dalje je utg leapers , zašto? jebi mi oca ako znam ali tako je i to bez zr mounta.............![]()
![]()
![]()
mada sam je ja budžio i preko 400ms sa 0.67 grama dijabolom.......i to mnogo preko 400 ms a evo jednog snimka osrednjeg.........
https://www.youtube.com/watch?v=xCmMz3UfLCc
MilanBogdanovic said:Pala je odluka na Kandar 4.5-14x50.U Panimu tvrde da je bas pravljena za jake vazdusne puske. A moja je GRS pa je i to malo olaksavajuca okolnost. Sve u svemu 2 godine garancije magnum nosaci.... Nadam se najboljem. U krajnjem slucaju za te pare neka traje dok je u garanciji. A Noricu 4x32 AO Magnum cu verovatno prodati ako vidim da mi ova vrsi posao na 50 metara.Ovaj Kandar je ishvalio Darko na DumDum kanalu i rekao da ce da je posebno iztestira.Nikog ne znam da je ima pa cu ici na srecu. Sutra narucujem ako je ima na stanju
Glock17 said:zvezdan said:i air max i air king je razbucala dijana 350 kod mene
jedina koja se održala i drži se i dalje je utg leapers , zašto? jebi mi oca ako znam ali tako je i to bez zr mounta.............![]()
![]()
![]()
mada sam je ja budžio i preko 400ms sa 0.67 grama dijabolom.......i to mnogo preko 400 ms a evo jednog snimka osrednjeg.........
https://www.youtube.com/watch?v=xCmMz3UfLCc
Zveki! Ako sam dobro razumeo "nabudžio" si Dianu350 da sa dijabolom JSB Heavy od 0,670g proektil postigne brzinu veću od 400m/s??? :shock: :?
:shock: NEVEROVATANO!!! :shock:zvezdan said:na 450 ms je išlo i tu mi je pukao klip i raspao se okidač ,rajko Iz ns je svjedok![]()
![]()
, ta dijana je mogla da izbaci 65J
ovo je brzina kad sam smanjio i sa novim klipom
a onda je tjunirao da sa 0.87 ima 280 ms ili nekih 34-35 j i vrhunsku preciznost............
još uvijek u kući imam originalni gasni klip prve ntec 350 dijane...........
Ledeni said:To su zaista neverovatne brojke, ali mene zanima razlog za takvu vrstu eksperimenata. Ne vidim apsolutno nikakvu svrhu, ali me baš interesuje da li svrha postoji.
Na discovery sajtu za optike VT-R pišeMilanBogdanovic said:Drugovi pomoc ako se neko razume(siguran sam da vas ovde ima) Kupio bih optiku Discovery Optics VT-R 4-16 X42, AOE, SFP IR Mildot.
Stavio bih je na pusku Norica Dragon GRS Evolution, 24J ,330m/s.
Najvise me interesuje da li smem da je stavim i da li je izdrzljivija od Norica Magnum 4X32 AO koja je trenutno na pusci. Sa ovom Norikinom optikom nikakvih problema nemam,sta vise odusevljen sam tankom koncanicom,bistrinom i uopste ovom samom optikom, ali puska je sposobna za vece daljine a ovih 4X su mi nedovoljni.Pricajte sta da radim drustvo...
Ledeni said:Pa ne bih baš rekao Stiv. AT može da se nabudži na oho-ho preko 300 m/s sa Hevijem ali ni Skorpio ni ja to nismo hteli. Ja ne uništavam svoje puške, ali poštujem svačije rezone. Mada, iskreno, čak i da sam pun kao brod, oružje nikada ne bih namerno kršio.
Osim toga, ako se pogodi meta i ispuni očekivanje, kako nema svrhe, bata Glok?