DraganMiletic
Active member
Stvarno ne razumem na sta mislis. Ako je puska precizna, sve ostalo je do tebe bez obzira na daljinu.I na koliko su efektni pogodci
Stvarno ne razumem na sta mislis. Ako je puska precizna, sve ostalo je do tebe bez obzira na daljinu.I na koliko su efektni pogodci
Pa nije bas tako, kad sam uzeo p35 gledao sam nesto jeftinije da uzmem jer mi budzet nije bio veliki, nebitno to sad, izasla me je tada oko 630e, i sve sto sam do sada radio me je izaslo malo manje od 300e, nek bude 300e. Strugar sto mi je sve radio, mi nije naplacivao kako bi nekom drugom naplatio jer mi stalno nesto radi. Najskuplja stvar od svega je bio liner, koji je oko 14.000 din. Tako da sam i dalje ispod 1000e, neka bude i 1000 i 1200, ja te pare za neki fx nisam imao ni tada ni sadaKako vidim da se tema zalaufala u vezi p35
Imam par pitanja.
Koliko plaćate te ručno pravljene modifikacije?
Mislim puška košta 59000 fabrička.
Kad sam gledao Hama regulator je koštao oko 110€ + carina i poštarina, o ručno pravljenim plenumima da ne pitam, pa onda cevi od 700mm ( neko pominje i Fx znači 200€ min ).
Carbon rezervoar još koja stotkica....
Jel ja ovde grešim Il je p35 stigao do 1200 € koliko košta i Fx polutka neka koji može fabrički da pljuje i 80 Dzula snage?
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Na kom pritisku imas 280m/s sa 2.2g na 45cm cijevi?!Pa ako te hvataju tolike fantazije mozes da nakarikas i 2000e.
Nema potrebe sve da se radi. Ako hoces tako onda kupi drugu pusku.
Regulator uz malu doradu radi super, cevi su dosta precizne(imao sam prilike da probam nekoliko pusaka i sve su bile ok) a ako trazis perfekciju, nema garancije da neces morati da menjas i na FX -u cev.
Carbon rezervar tek ne vidim smisao. Da napunis pusku traje 15sek.
Ako od nje pravis FX pusku onda je sigurno bolje da kupis FX onda.
Mene je kostao taj plenum i dosta vremena za stelovanje. Dobio sam 2.2g da lete 280m/s i jako preciznu pusku.
I opet bih kupio istu cak i da dobijem losiju cev ima rezona da se promeni.
Pa zar tvoja puska nije 5.5m ?Pa da. Oko 60 diabola sa rezervoarom. Regulator naštimao na 120 bar.
Dužina plenuma je 12+3.5 cm u cijevi. 1.5 cm debljine stjenke i napravljen od čelika. Zapremine 6cm/kubnih.a ako hoćeš dati ću ti broj Tel. Od momka koji radi te plenum i koji je expert za PCP puškeJel mozes da okacis dimenzije plenuma ako mi bude trebalo da ga pravim? Ja se lomim da kupim p35 pa jos ne znam 5.5 ili 6.35 ali svakako bi nesto radio na njoj.
moze to bolje vrv, samo malo vezbe, a i sto me je zajebavao, ja kad se oslonim na njega on se uvija, treba neki cvrsci da nadjem, mozda i okidac da ispoliram da to lakse ide
Ako je bila na servisu u Bariču, onda možeš biti siguran da je 100% sređena i setovana.Sad, da li je majstor uspeo da je opravi 100%, više i ne mogu da se nerviram,
Ništa neobično za ručno pumpanje, pa makar puška i pumpa bili najbolji na svetuionako ispustim Bogu dušu svaki put posle pumpanja.
Mož' da bidne, al' ne mora da znači. To ćeš jedino ustanoviti testiranjem što više različitih dijabola. Druge nema.Izgleda da lakše dijabole bolje rade posao na kraćoj distanci?
Na žalost, nije bila u Bariču i ništa nije sređeno, puška ispušta i dalje. U "Greensport"-u mi se samo smeše i sležu ramenima, to je to prikane, pojedi govna i ćuti.Ako je bila na servisu u Bariču, onda možeš biti siguran da je 100% sređena i setovana.