Steyr EVO 10

Danas malo pucanja u elektronsku metu.

elektron1.jpg

U odnosu na papirnu metu, elektronska daje mnogo bolju orijentaciju "gde je" strelac, kao i sve vrste statistike.
Obzirom na sve, nije tako loše. Bilo je povremeno malo bežanja, ali bilo je i solidnih grupa i preciznih hitaca.

elektron4.jpg
elektron5.jpg

Ono bežanje grupa u levo sam rešio, sada ostaje još da dodatno smirim ruku i još više se približim centru. Idemo dalje. :)

Ja sam izgleda ovde jedini koji kači i komentariše, ali nema veze, znam da pištolj nije popularan kao puška. :)
Jedna lepa grupa od tri vezane desetke (10.1, 10.1, 10.3). Za mene super.

101.jpg
102.jpg

Svaka cast Joco, sve si bolji.. Samo kaci rezultate, lepo je videti takve grupe..

Браво, госн Јоцо!
Ја сам ту да читам, само ти пиши и качи, не одустај! :D
Ако будем имао шта паметно рећи нећу се устручавати.
До тад пратим из прикрајка.

Нек се пише само, то је битно. :D

Могу само да кажем браво,ја такође пратим све и читатам. .Ваздушни пиштољи су за мене непознаница зато и не коментаришем, док са ватреним имам поприлично искуства.Поштољ је нешто посебно и много теже за научити од пушке.Јоцо пуна подршка у тренингу са пиштољем.И дајте још фотки са тренинга.Овај пиштољ ми се много допада.

Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока

Uh, hvala svima na lepim rečima. Znači da ipak ima "kibicera" u temi, što mi je drago. :)
Nisu ovo nikakvi spektakularni rezultati, ali meni su bitni uživanje i terapija svakodnevnih stresova.
Biće svakako još slika i rezultata, jer bitno je pucati. :)

Da ga ne poznajem bolje, pomislio bih da je rasista. Sve tuce u crno. Svaka cast Joco. Ja kad jos malo ostarim cu isto d anabavim pistolj, da budem kao ti.

Bata Joco, sledeći put udari po Betovenu, biće sve na decimalu...pusti tu kamernu vise...to ni Hajdn nije voleo, a pisao, jer je bilo moderno...

Users who are viewing this thread

Back