Sugestije, kritike, ideje

Koje discipline bi voleli da vidite na sledećem AGS takmičenju? (možete izabrati više opcija)

• 25m snaga do 7,5J Springerice

Votes: 9 19.6%
  • 25m Snaga do 7,5 J PCP

Votes: 10 21.7%
  • 50m snaga do 16J PCP

Votes: 7 15.2%
  • 50M snaga neograničena Springerice

Votes: 8 17.4%
  • 50m do kalibra 5,5mm

Votes: 27 58.7%
  • 50m do kalibra 6,35mm

Votes: 9 19.6%
  • 90m Slug bez ograničenja

Votes: 19 41.3%
  • 150m Slug bez ograničenja

Votes: 18 39.1%

• Total voters
    46
Meni je bedak sto nisam mogao da dodjem na takmicenje. Da se razumemo ono sto imam od pusaka je springerica 7.5J, SSP koja spada u PCP grupu je isto 7.5J.Od PCP sto imam pusku je promenljivog kalibra od 5.5 i 6.35 ali sama puska svojim oblikom, tezinom, duzinom pa ni namenom ne moze da prira mnogim puskama koje su bile na takmicenju.
I sta sada da sam mogao da dodjem jel je trebalo da se ne takmicim?
Ljudi iz organizacije su doneli pravila, discipline su bile objavljene kao i prijava pre takmicenja. Takmicenje je odrzano, sudije su izbodovale mete, najbolji su pobedili.... Svi su bili srecni i zadovoljni.
Nema tu puno politike, organizatori ce i za sledece takmicenje doneti odluku koja su pravila... Meni kao ucesniku i takmicaru je da se prilagodim tim pravilima a ne da se pravila prilagodjavaju prema meni kao takmicaru.
Ljudi iz organizacije su videli koji su propusti mozda bili i to ce sigurno resiti za sledeci put, a pravila ako nekome ne odgovaraju pa Boze moj nece se valjda svakom pojedincu ugadjati.
Nikada ali nikada necu prigovoriti nekome kolegi bio si bolji zato sto si pucao sa 16J ili 120J a ja sam sa 7.5J i sa 35J i zato si bio bolji.... Ako su pravila tako odredjena svako se samovoljno prijavljuje za disciplinu.
Meni je najiskrenije drago sto se takmicenje odrzalo i verujem da ce svako sledece biti jos bolje.

Evo jedan realan predlog. Da li bi bilo zainteresovanih za prvo Field Target i Hunters Field Target takmičenje koje bi moglo biti zakazano za 2022? Spring i PCP do 16j, 4.5mm i 5.5mm. Postojeća FT i HFT pravila.

Pa to cekam!
Konacno nesto na tu temu..evo odmah se prijavljujem za sledece takmicenje kad god bude.To sto sam los u FT nije uopste vazno, ono sto je vazno je da se pokrene konacno i kod nas, a znam da nisam jedini koji to ceka

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Tek ja sam loš (probao jednom u životu), ali sam se unapred prijavio, jer ova disciplina treba i kod nas da zaživi. A da je neverovatno atraktivna - jeste.

:) Neznam kako FT funkcioniše ali kad su moji drugari ovako zainteresovani...i ja sam :lol:

Glale ubio benchrest. Sa 7.5j ssp puškom bio četvrti u pcp klasi... Ne bojim se ništa ja za glaleta.

Jeste, kad sam mu ja nosio puške, a on došao odmoran i rasterećen. :lol: :lol:

:D Hvala Vojo.momcima samo nije bio dan pa sam se uspeo prišuljati blizu podijuma.
Joco moj,neznam da li sam ti se dovoljno zahvalio...pošto sam od subote popodne do nedelje u 04h dva puta izvozao Sombor-Beograd,bez tvoje pomoći ne bih bio u mogućnosti da učestvujem na turniru...Hvala ti još jednom(i ne zaboravi da mi se javiš za nosače :D )

wooyadeen said:
Evo jedan realan predlog. Da li bi bilo zainteresovanih za prvo Field Target i Hunters Field Target takmičenje koje bi moglo biti zakazano za 2022? Spring i PCP do 16j, 4.5mm i 5.5mm. Postojeća FT i HFT pravila.

Aaa moram kupit cijev 4.5 za impakta hitno...

wooyadeen said:
Ako pribavim potreban alat, i malo da uvedzbam tu vrstu lepog pucanija, bilo bi mi primamljivo da učestvujem. Al odmah da se zna, snaga je 7.5j, ne umem više od toga. :D

Nešto od opreme imam. Želju imam. Znanje nemam. Znači i ja sam za.

Back