Vector Marksman 6-24x50 FFP

Bolji je Marksman od Sentinela naravno, i cena govori sve, oko 100 dolara razlike.
Sve zavisi kakvu končanicu želiš, klasičnu sa dotovima ili kao na Marksmanu LR božićno drvce, ima Vector dosta modela.

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

Od sutra Marksman ide na Sale i cena će mu biti 228.65$ …to mu dodje nekih 190€…nije loše moglo bi da se poruči…

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Društvo,samo da proverim…ako bih poručio optiku u Austriju,ne bi bilo carine?i jel deru naši sa carinom ?jel fiksno 20%?šta predlažete?

zoric said:
Društvo,samo da proverim…ako bih poručio optiku u Austriju,ne bi bilo carine?i jel deru naši sa carinom ?jel fiksno 20%?šta predlažete?

Vector Optics ima online shop u Nemačkoj, nema carine ako naručuješ u EU. Ranije je moglo i iz Engleske u EU bez carine, imaju Englezi mnogo veći izbor, brzo stigne i ne bude skupa poštarina. Ne znam kako je sada zbog Bregzita.

Može da se poruči i regularno iz Kine, Kinezi deklarišu manju vrednost i jednom drugaru je došla bez ikakvih troškova dodatnih. Svakako izlazi jeftinije nego kod nas ako traže dozvolu.
A postoji i opcija da se pošalje poruka Kinezima na Ali-ju da li mogu da pošalju iz nekog skladišta u EU, npr. iz Poljske, odatle je meni optika stigla za Austriju isto.

Hvala na odgovoru,naručiću ovde kod nas,ako naručim u Austriju kod mene bi došla krajem jula da ne filozofiram za 20-30e.

Edit:pokušao sam da naručim optiku sa njihovog Oficijalnog Stora na Ali-ju i poše da ne isporučuju za Srbiju…!?

Hm zanimljivo, u Vector Grand store-u isto ne može FFP Marksman da se poruči u Srbiju, ali zato SFP model može i npr. Taurus. Ne znam da li je to greška neka.

Evo stigao je i odgovor od njih…bez veze.

Hello

Sorry for it, we are unable ship optical scope more then 9x to Serbia caused by your local Customs policy

We recommend you can order on our local dealer

Please feel free to contact me if you have any questions.

continental moze https://www.aliexpress.com/item/1005001638940706.html?spm=a2g0o.store_pc_groupList.8148356.1.63b640b71uEjte

Ali cena ne može… evo poručio sam u Austriju kod rodbine pa ćemo da vidimo šta dalje…koliko u proseku putuje paket do EU?

Ne naručio sam optiku sa svojim nalogom,dodao prebivalište u Austriji za adresu i poručio redovno…nema plaćanja shipping-a i carine….oni će mi je doneti kada budu dolazili u Srbiju.

Users who are viewing this thread

Back