Weihrauch springerice

Proka said:
Trenutno sam obezbedjen sto se alatke za 10m stav tice, a da nisam, sigurno bih ozbiljno razmislio o HW50 (mada sa njena 3kg, laka mi je). Idealna bi bila HW35 ali je teska vise nego sto pravila takmicenja dozvoljavaju. Meni bolje leze teze puske.
U svakom slucaju, izuzetno mi je drago sto je Weihrauch konacno stigao.

Kako se klasifikuje Weihrauch,sta treba da ispuni da bi se mogla koristiti regularno na takmicenju, treningu ?

HW30 i HW50 bi trebalo da mogu kako jesu. Ostale ili su prejake ili preteske. Jacina nije problem, moze slabija opruga ali po pitanju tezine ne mozes nista uraditi.

Proka said:
HW30 i HW50 bi trebalo da mogu kako jesu. Ostale ili su prejake ili preteske. Jacina nije problem, moze slabija opruga ali po pitanju tezine ne mozes nista uraditi.

Hvala Proko ,nesto smo pre neki dan razgovarali o tim puskama da li moze ili ne moze,kako se to dokazuje na primer ako se neko pojavi na takmicenju,mislim sta je merodavno da puska ispunjava kriterijum?

Mislim da ove dve mogu bez problema. Zapinju se prelamanjem cevi, imaju oprugu, otvorene mehanicke nisane, klasicne kundake i nisu preko dozvoljene kilaze. Ako su u "D" kategoriji to je to.
Anschutz i Slavia/Perun su se vremenom izdvojili kao najbolje resenje, sto ne znaci da drugi ne mogu da ucestvuju. Bar tako mislim. I to vazi samo za nacionalnu ligu. Deca i dalje samo Zastava.

@Glock17 ajd, leba ti pusti mi poruku na pp, ja tebi ne mogu da posaljem.

Proka said:
Mislim da ove dve mogu bez problema. Zapinju se prelamanjem cevi, imaju oprugu, otvorene mehanicke nisane, klasicne kundake i nisu preko dozvoljene kilaze. Ako su u "D" kategoriji to je to.
Anschutz i Slavia/Perun su se vremenom izdvojili kao najbolje resenje, sto ne znaci da drugi ne mogu da ucestvuju. Bar tako mislim. I to vazi samo za nacionalnu ligu. Deca i dalje samo Zastava.

@Glock17 ajd, leba ti pusti mi poruku na pp, ja tebi ne mogu da posaljem.

HW50 je 250m/s, dosta jaka.

@Proko imas inbox. :cool:

118379947_10158767767059171_1160324602462814175_n.jpg

Sad si nas sve zagolicao :)
Nego da li se zna pored cene da li su puške F varijanta ii su u originalnim snagama? :)

Pitao sam za 5.5mm, evo šta imaju:
HW50S 45.300,00
HW97KT 95.900,00
Prva je verzija od 16J, pretpostavljam da je i druga full power.
Gledam cene kod Kralea sa porezom, za prvu je cena kod nas veće za oko 100 EUR, kod druge za skoro 300 EUR. Što bi rekao jedan forumaš, da zaplačem nad tužnom sudbinom uvozničkog lobija.

Users who are viewing this thread

Back