Pedro said:te zastavine ticarke nisu vredne truda i popravljanja to su kasam ja bio u klubu bile naj gore puske znam da ih nismo uopste vo;e;i
Potpuna glupost! Zastava kao koncept zastarela, ali najtrajnija puška u toj kategoriji koja je dostupna na ovim prostorima, a bogami i šire! Puške koje posle 50 godina korišćenja uz dobar servis i dalje rade odlično! Tipičan primer mog mladog strelca koji je sa zastavom starom preko 30 godina, ali odlično odrzavanom ubio na zvaničnom takmičenju rezultat koji će dugo biti i dalje ozbiljan! Pritom svake sezone se desi da neki od klinaca pionira ubije oko 190 od 200 mogućih, a to je sjajan rezultat za tu kategorija oruzja! Pojavom kineskih, turskih i svaka ih drugih pušaka velikih i nepotrebno napucanih brzina, ona je pala u zapećak malo, ali će nadziveti svaku tu novu pušku, to potpisujem.Pedro said:te zastavine ticarke nisu vredne truda i popravljanja to su kasam ja bio u klubu bile naj gore puske znam da ih nismo uopste vo;e;i
Tako je, evo ja danas ceo dan u klubu sa oruzarom sređujemo zastavice i Anšice za prodaju(mora krov na streljani da se sredi, prokišnjava) i sve zastavice odlično rade, nisu sve lepe na oko, ali rade odlično!Proka said:@Mane kouc, apsolutno se slazem sa ovom tvojom konstatacijom za Zastavu. Mi u klubu imamo i M56 i par M81, uz pravilno odrzavanje imaju odlicnu preciznost.
Druze, ti si neozbiljan...Pedro said:nisu aj sam licno stavljao diabolu u cev
Pedro said:aj pricam isvog iskustva i nelazem nista zastave nisu bile dobre ni na vasarima za gad;anje znacki a kamali za streljastvo viste mozda mladi pase nesecate toga
Trenirao si ozbiljno ili si dolazio na rekreaciju?Pedro said:aj naj postene kazem jurilismo da sto per stignemo u klub kako bi se domogli slavie ili anusuca a ko okasni uvalemu zastavu koliko sam puta samo popizdio i sav razocaran otiso kuci mislm da ej zastava dosta odgovorno sto su mnogi mladi pioniri napustili strelastvo i otisli na fusbal
Ma lupa, ne znam da li se sećaš da je moj Stojan ubio na skolskom republičkom 294 od 3 serije zastavicom, a beše Vlada Janković i dalje drzi rekord 194 kod pionira?Sebic said:Trenirao si ozbiljno ili si dolazio na rekreaciju?Pedro said:aj naj postene kazem jurilismo da sto per stignemo u klub kako bi se domogli slavie ili anusuca a ko okasni uvalemu zastavu koliko sam puta samo popizdio i sav razocaran otiso kuci mislm da ej zastava dosta odgovorno sto su mnogi mladi pioniri napustili strelastvo i otisli na fusbal
Ako si ozbiljno trenirao onda valjda znaš da se nacionalni pionirski program gađa zastavinim puškama i pre 30 godina i sad. Nijedna druga marka nije dozvoljena. Juniori gađaju nacionalni program Anšicom (može se koristiti Zastava ili Slavija) s tim da retko ko od juniora gađa tu disciplinu kod nas pošto je to već uzrast u kom se prelazi na standardni program.
Zastavina serijska puška je toliko loša da je državni rekord 194 kruga od 200.
Kad su takav stručnjak, zašto ne kupiš lepo neki FX, Steyr, Air arms, ...i rešiš sebe muka onda ne bi imao primedbi sigurno.
Pročitaj malo teme pa vidi kako ljudi gađaju sa tim tičarkama koje ti nazivaš lomom, pa onda komentariši.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Baš zato sto ima nas koji nismo amateri i razumemo se u materiju, ne dozvoljavamo da se daju informacije koje nemaju osnova i nisu istina!zvezdan said:zašto proglašavaš ljude provokatorima i botovima?
jel to više ne smije da se iznese mišljenje??
možda nije u pravu ali nije u redu da se tako ponašate jer ni ti ni ja ni niko sa ovog foruma nije profesor doktor balistike, sebića poštujem jer je iz te branše dokazani lik a ostali smo amateri