Jadna baba. Jadni mi. pa ako su to vec skontali sto nisu primenili na ostale puske iz ponudeŠto je kraća cev kod springerice, kraće je vreme tokom kojeg možeš uprskati stvar.
Svakako najbolje je kada moze da se osacuje puska i jos bolje proba kako gadja i onda se stekne neki realan dozivljaj o istoj. nemamo svi isti dojam o nekom predmetu. Neki gledaju subjektivno a neki objektivno. Opet dobra stvar je sto mozes to i uzivo sam da proverisok, onda znaci da bi meni sa glavom i vratom vola odgovarao verovatno i 77 i za optiku i za meh
nema, moram opet do peloponeza. uzas.necu kupiti, ali cu imati o cemu da mislim do sajma u oktobru, mozda bude neki popust... za sad sam miran
![]()
Sjajna puska. Mozda i najbolja prelamaca na trzistu. cena €600pa ako su to vec skontali sto nisu primenili na ostale puske iz ponude
@Webley & Scott
i HW konja za trku ima
![]()
Video sam ja jednu još kraću... skoro i da je nije biloMislim da je u pitanju najkraca cev na VP, 20cm.
postoji kao sto rece joca jos jedna kraca, postoji na teritoriji nase drazve jedan FWB300 sa cevkom od 19cmSve zavisi ko sece...
Mislim da je u pitanju najkraca cev na VP, 20cm.
Theoben Fenman
View attachment 18214