10m, stojeći

Trenutno mogu samo grozd da vam isporucim. Za tresnju mora da sacekate malko... :lol:
Al volim ovo da vidim. Ko reklama za FWB... :D

Malo vecerasnje zanimacije u podrumu..
Za malo pa detelina...
63419c45ef7fc858526f41e0c2526035.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Molim moderatore da jedan od ova dva posta izbrisu. Zezao me net pa greskom postavih dva ista... Hvala

Bravo @Proka! I ja sam večeras bio "vredan", al moraću da oladim malo, ukućani me već danima čudno pogledavaju, nemam pojma zašto.

Attachments

• 20200423_232203.jpg
    20200423_232203.jpg
    220.3 KB · Views: 4,055
Aaa, ti si malko vise lepse naslikao od mene. :D
Moji ukucani vec navikli. Njima cudno kad prodje dan a da ne uhvatim pusku u ruke. :lol:

Vi ga baš gazite, svaka čast. Sportex reši ove satelite greota je da kvariš ovako dobre grupe.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Sebic said:
Vi ga baš gazite, svaka čast. Sportex reši ove satelite greota je da kvariš ovako dobre grupe.

Gaze ljudi ozbiljno, ja danas opalio 10 dijabola d a probam ove puške sto smo sređivali, a pre toga ne pamtim, valjda mi dosta testiranja ovo našeg oruzja

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Ajde gospodo,prikljucite se... Da ne budemo kolega Sportex i ja jedini. I kolega Zux nam pravi drustvo al se samo jednom oglasio.. :D

Ja još ne mogu da dođem do oružja i strelišta zbog situacije. Za koji dan se pridružujem samo da mi otvore vrata.

E to. A i drug sekretar Kircan bi mogao da se prikljuci. Opasno se izvezbao sa onom njegovom "snajkom iz Češke"... :lol:

Kolege mi stoni pucači možemo samo da gledamo šta vi radite i da se divimo. Moram priznati da sa škljopocijama koje posedujem ispalim barem 2 grupe stojeći kada gadjam. Više I ne mogu, jer se zamorim, a ruke drhte kao rahitis da imam.Evo primera 15 metara sa optikom 16x:
IMG_20200421_192158_copy_1824x1368.jpg
IMG_20200421_192152_copy_1824x1368.jpg

Što se kaže znanje nemam al mišljenje imam: 15m nije malo za gađanje iz ruke, plus hendikep sa optikom. Još ako ne odlažeš pušku posle svakog hica (ja pored sebe obavezno stavim "streljačku" dasku za peglanje), onda je ovo super.

Slazem se. Ja sam na 10-15m precizniji bez optike nego sa njom. Samo nastavite kolege. Bitno da se puca i vezba.
Goxy nije ovo uopste lose. To sto kazes da se zamoris, to je bas zato sto nisi navikao na pucanje iz stava, nemas kondicije. Mi u streljani obicno smo na liniji po 1 sat, velika serija, 45 dijabola. U pocetku su me posle treninga bolele ruke, ramena i noge ko da sam u kamenolomu bio. Sad bez problema mogu i vise od 1 sat da stojim na liniji. Samo praksa, i rezultati ce biti mnogo bolji.

@goxy Ma 15 m ovo su fine grupe. Samo nastavi i biće to još bolje. :)

Goxi nedaj se zbuniti 🤣🤣🤣 ove nase mnogopostovane kolege oce od tebe napraviti stajaca , 🤣🤣🤣 ne daj se (mada su ti grupe stojeci za mene sf ) lakse je sedeci sa naslona 👍🏻😀

Skorpio nemoj da nam kvaris proces konverzije coveka nego se prikljuci.. :lol: :lol: :lol:
Kundak na Frankestajnu je super za iz stava. I ti si potajno "stajač", cim si onakav kundak napravio.. :D

Samo da se izvadim da sam gadjao sa oapučama I pod nagibom većim od 30° :lol:
A nije mi palo napamet da pušku oslanjam prilikom punjenja da bih odmorio.
A mangupi hoće da me skroz pokvare.

E89-CDDE1-C62-F-4-EDD-8-E43-88-D15-DD6-F0-BA.jpg

Evo da se pridruzim kolegama, malocas sam se zanimao u dvoristu, pa su uz da kazem, neozbiljne uslove, ovo malo slabije grupice od po 5 dijabola. U streljani je to malo drugacije, bice vremena i za to. Puskica je naravno Anschutz 335.

skorpio said:
Evo ga jos 1 iz stava , prevladacete i naterati i mene smotanog da pucam iz stava 👍🏻😁😁😁

Kolega, ako ces iskreno, ja samo iz stava i pucam. A i na takmicenjima pucamo stav na 10m. Sedeci i sa oslonca sam probao ali mi bas i ne ide 😂

Users who are viewing this thread

• boki
Back