10m, stojeći

Proka said:
Za gadjanje u uslovima smanjene vidljivosti, vrlo dobro. ;) Ova sto ti utekne, jel prva, srednja ili poslednja po redu?
:) Ta gore je bila prva.
Kako si video da je smanjena vidljivost?Da,pucao sam u 19:38h stvarno je bilo teže u diopteru videti ivice oko crnog kruga..

I daska i meta su tamnije. Oči čarne me jos odlicno služe, a dokle će, ne znamo... :D Za sada bez problema vidim pogotke u metu sa 10m. I u crnom polju. Imaš ti potencijala, malo si povukao u desno al dobro je.

:) Za amaterski solidno bi mi trebalo nekoliko časova teorije,stav,disanje... :D i naravno sto da spustim malo pušku između pucanja.U papučama stanem u travu i bez ispuštanja puške ispucam 5 komada,pa kako bude.Što ne znači da bi u pravoj streljani bio bolji.Nikad nisam upucao više od 172(i to jednom ili dva puta)

Video si pre neko vece one moje mete sa testiranja Anschutza, one brzinske i one lagane. Tako da...
Kad bi se malo vise zanimao, spakovao bi 5 komada ko sa naslona.

Proka said:
Video si pre neko vece one moje mete sa testiranja Anschutza, one brzinske i one lagane. Tako da...
Kad bi se malo vise zanimao, spakovao bi 5 komada ko sa naslona.
:D Lepo od tebe što imaš tako visoko mišljenje o mom pucanu.Ali,nema šanse za tako nešto.Uzgred,Sebić sutra puca na državnom...nadam se da će mu biti dan.Nema nigde prenos

Pa naravno da nema prenos. :x
Boga pitaj da l' ko sem nas i zna za takva takmicenja.
Gre'ota.
Al se zato prenose kojekakve druge budalastine.
Znas li koju disciplinu puca?

Mane kouč said:
Kakav crni prenos, nemoj ste smešni
Pucamo sutra trostav 3x40 mk

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Hvala Mane,lepo od tebe.Bitno da se prenose kojekakve farme,parovi,kur.i palci..

Ima da bude ko Pantić u Tesnoj Koži dok sluša prenos utakmice... :lol:
Samo pazi da ne bude ko onaj komentator:"Gol,Gol,Gol! Ku..ac gol, stativa". :lol:
Malo sam u off-u, izvinjavajte...

E sad će vidite nešto što je za rubriku veverovali ili ne.
Rbmao sam ceo dan ko konj svašta nešto, došla dušica u nos, što bi rekli naši stari. Ugrabim jedan luft, rekoh, ajd da nastavim sa testom Anschutza, da me Mane ne uzme na zub zato što mu pušku zapostavljam...
Krenem i vidim da se tu nešto zbiva što se nikako ne slaže. Upadaju dijabole u 9, 10, 8 al odleti poneka u 6 pa i u 5. Mislim, nisam je neki stručnjak al 5, to ne biva. Posle pete mete zaključim da se raštelovao obarač, čačnem malo šrafcigerom i ko bombona. Zadnju metu sam ispucao brzinski i bez nekog rezona al kad sam je video, nisam mogao da verujem.
Da ne tupim više, evo je...
1ffc0a8cb7b55981b474f08ff8249521.jpg

Ja bih rekao da je ovo 49/50, po sistemu i ćorava koka ubode zrno.
Ostale su lepe ali ništa posebno.

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Proka said:
Rbmao sam ceo dan ko konj svašta nešto, došla dušica u nos, što bi rekli naši stari. Ugrabim jedan luft, rekoh, ajd da nastavim sa testom Anschutza, da me Mane ne uzme na zub zato što mu pušku zapostavljam...
Krenem i vidim da se tu nešto zbiva što se nikako ne slaže. Upadaju dijabole u 9, 10, 8 al odleti poneka u 6 pa i u 5. Mislim, nisam je neki stručnjak al 5, to ne biva. Posle pete mete zaključim da se raštelovao obarač, čačnem malo šrafcigerom i ko bombona. Zadnju metu sam ispucao brzinski i bez nekog rezona al kad sam je video, nisam mogao da verujem.

Vrhunski,za olimpijadu.Da li ti se sada prvi put desilo da se okidač rašteluje koji zavrtanj je bio u pitanju?

Proka said:

Svaka cast kolega, vrhunska grupa. Ako ovako nastavis sledece sezone prebacicemo te u pionire. :D

Hvala kolege, al ovo se desava jednom u 30,40 meta.. Ipak ja nisam toliko strucan, ima ovde i srece.. ;)
Al ipak mogu u pionire, bar da deca imaju kome da se smeju. :lol:
@Dusambej, desava se ovo ponekad, sve su to delovi stari po 40 godina. Lako se resi sa lakom za nokte, moja ćera je uvek spremna da tati pozajmi malo svog roze laka. Obicno se zadnji otpusti, pa izgubi drugo koleno.

Proka said:
Hvala kolege, al ovo se desava jednom u 30,40 meta.. Ipak ja nisam toliko strucan, ima ovde i srece.. ;)
Al ipak mogu u pionire, bar da deca imaju kome da se smeju. :lol:
... :lol: :lol: :lol:

Proko jedan savet za 10m stav: Kod mene na primer, ja kad popijem jednu domacu, vid mi se izbistri, ruka umiri, a grupe suze, tek posle trece pocinjem opet da saram po meti... :roll: :cool:

Users who are viewing this thread

Back