10m, stojeći

zuxbg said:
Vazdušni CO2 pištolj Artemis CP1M, 10m stojeći, dvoručan hvat, 6x 10 dijabola, pištoljska meta, RWS Training 0.53g. Prvih pet serija ispucana jednom ampulom, šestu sam krenuo sa istom, ali su bila dva podbačaja dole u 6 i sledeći se zaglavio u cevi, pa sam prelepio ta dva podbačaja i ubacio novu ampulu. Inače kada počinjem da gađam sa novom ampulom, prva dva hica idu u dummy metu jer je malo veći pritisak.

Rezultati: 499 od 600 krugova.

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg

Rezultati.png
Svaka cast pistolj je ipak dimezija za sebe.

HW35s, 10m, H&N Excite Econ 2 dijabole
d14bb5617f120cf954c5b9a29b1d3072.jpg

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk

pizzonia said:
Ovo je bilo više da se pohvalim s puškom..

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk

:D Ako, ako..imas i sa cim. Nego, daj malo vise detalja, ako moze i neke fotke koje vise otkrivaju. Pozdrav i svako dobro.

@glale, ne zabušavam rode moj što 'oću, nego ne postizam.. Pritisle svakakve poslovne obaveze.
Al, evo, da ne budete tužni, večeras sa treninga u klubu.

Prva serija po 5 u metu, solidno al može i bolje...
d3c8558ca6e40532f43ac4418205db2d.jpg

A druga je malo bolja... Inače, ovo mi je novi lični rekord za seriju, a i za ukupan zbir. Ja zadovoljan što god mož'.
115707305547df0123a6daab758bd976.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

:D Ime moje,prvo cestitka za licni rekord,ovo je respektabilan amaterski rezultat.Svaka cast,kapa dole...Bice to i bolje :lol:

Hvala drugari, ovo mi je bio cilj zadnjih par meseci.
Za mene je ovo puna kapa, sto kaze @glale za amatera, prilicno lepo. A i 335 bije ko Sveti Ilija, iako malo krnji od 50 godina. Sad samo da ne silazim mnogo ispod 180. :D Lakse reci nego uraditi.. :lol:

Sinoć otpucane 4 serije po 10 komada sa različitim dijabolama, čisto da malo testiram i sebe i pušku.

Mete na standardnih 10m, malo vetrića kroz dvorište, ali je meta u šupi postavljena.

Ja zadovoljan učinkom.

Attachments

• 4 (2).jpg
    4 (2).jpg
    82.6 KB · Views: 1,260
  • 3 (2).jpg
    3 (2).jpg
    80.9 KB · Views: 1,260
  • 2 (2).jpg
    2 (2).jpg
    87.1 KB · Views: 1,260
  • 1 (2).jpg
    1 (2).jpg
    89.1 KB · Views: 1,260
Proka said:
@glale, ne zabušavam rode moj što 'oću, nego ne postizam.. Pritisle svakakve poslovne obaveze.
Al, evo, da ne budete tužni, večeras sa treninga u klubu.

Prva serija po 5 u metu, solidno al može i bolje...
d3c8558ca6e40532f43ac4418205db2d.jpg

A druga je malo bolja... Inače, ovo mi je novi lični rekord za seriju, a i za ukupan zbir. Ja zadovoljan što god mož'.
115707305547df0123a6daab758bd976.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Bravo Proko, svaka cast. ;)

Jedna od deset večeras pobeže.

Meta je bila u osvetljenoj šupi, gađano oko 19.30 sa zelenim Sport S dijabolama. Pomogli su fiber optički nišani na Hammerliju. Prva serija sa istim dijabolama je bila šarena pa sam korigovao malo nišane i otpucao tu 2. seriju.

Sledeću sam gađao sa narandžastim Sportom, a poslednja sa Stoeger X sport dijabolama. Bile su ok ali ova je najbolja do sada.
1b3ed3bd27f13141d4c760c829ce2bb9.jpg

Sent from my ART-L29 using Tapatalk

Cao drustvo, nema me dugo a vidim da je ova tema veoma aktivna. Evo i ja danas posle bas doosta vremena uzeh pusku i opalih jedan vrlo pristojan trening. Klinac se juce ponovo vratio u streljanu na treninge pa je i to jedan od razloga. Nosili smo pusku na odmor ali me gadjanje u prirodi u nekakve improvizovane mete nikako nije "pokrenulo", ipak je moja prva i jedina ljubav 10m.
Dakle, kucni uslovi, oko 9 m do mete, durbin, muzikica i uzivanje pocinje
Negde od pete mete shvatam da mi pogoci idu dosta nisko pa to korigujem na nisanu. Na samom kraju takodje kontam da mi ide i levo pa se hvatam srafcigera. U dopunske tri mete pokusavam prilicno uspesno i to da ustelujem.
Uzeleo sam se pucanja i ruka je bila prilicno mirna, pogled mi magli kako se oko umara pa dosta puta opalim i na slepo. Sve u svemu zadovoljan sam, ide i hladnije vreme po meni idealno za gadjanje u zatvorenom, pa cu biti aktivniji ovde. Pozdrav

Attachments

• IMG-13908a0b04f473f8a24d7e9ae2bed6a3-V.jpg
    IMG-13908a0b04f473f8a24d7e9ae2bed6a3-V.jpg
    207.9 KB · Views: 1,206
  • IMG-97cd7405e026edd1366eb3cf52ebf2a3-V.jpg
    IMG-97cd7405e026edd1366eb3cf52ebf2a3-V.jpg
    141.9 KB · Views: 1,206
Uuuu kolega, ovo su ozbiljno, ozbiljno i jos jednom ozbiljno lepe grupe. :shock: Svaka cast, bijes ti ovo majstorski. Nisi bez razloga osvojio "turnir" kod Maneta. ;)

E druze, nema te dugo, nadam se da si se odmori, a sad cepaj po metama
Luku ćemo na takmičenje početkom oktobra

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Hvala ljudi, hvala. Uzeleo sam se pucanja i bas sam se potrudio. Nisam se do sad bavio pomeranjem nisana i nemam skoro nikakvog iskustva sa tim. Nemam osecaj koliko klikova treba da okrenem da bi se recimo odrazilo 3mm na meti. Ulazim u stos polako pa ce biti i vise centara.
Puska je relativno nova i pustio sam da se raspuca i razradi i sad bih mozda trebao da je dotegnem jer osecam neki luft za koji nisam siguran da li je na spoju cevi i tela ili na kundaku.
Jos jedan turnir bi svakako valjalo organizovati do kraja godine. Koliko vidim bice tu ljuta borba :D

Ako se dobro secam, jedan broj je 3mm po visini, Perun nema klikove, bar moj nije imao. Nekad sam podesavao i na pola broja. 1 klik po pravcu je 1mm na meti. Imas u uputstvu.

@Mane kouč gde si covecee, bas pitam za tebe juce, nadam se da se vidimo uskoro. Na odmoru je bilo super i dosta smo bili fizicki aktivni pa se nadam da ce i Lule izdrzati ceo mec stojeci
@Proka ma znam da nema klikove nego mi to prvo pade na pamet. U sred pucanja sam hteo da podesim da gadjam vislje a okrenuo tockic na drugu stranu, pa okreci onda na kontra duplo vise. Ovo po horizontali sam izgleda ubo stranu i oko 3/4kruga je bilo dovoljno. Te stelke je trener radio za nas klince kad sam trenirao i nikad se time nisam bavio, a i Zastava zahteva onu stegicu za prednji nisan koju i nema bas svako

Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока

Users who are viewing this thread

Back