10m, stojeći

Razmisljao sam o tome, kao sto glock kaze neka Kapa ili traka i kartonce ili sta god. Kada takmicarima vrsi posao zasto ne bi i nama 🙂

Nekima karton pod znojnicom/trakom ne odgovara. Kad odmaraš opet ti je na oku. Oko trpi. Ja sam više nekako za na diopteru.

@Robija pa ti baš brzo avanzuješ. Od springerice, na Fwb 700. Pa od vertikalne i horizontalne papirne mete(ni pravu okruglu ti nisu dali) pravo na sius. Nego kada je zadnji put kalibrisan :D

Prvo pa muško.

Pa iskreno ne znam te tehničke detalje :D
Ali puca se na njima i takmiči. Zadnji okršaj je bio prije cca mjesec dana. Iskalibriram si ja na diopteru :D . Ja samo pucam ko šmajserom :D
Danas je bilo nako. 587 krugova od 60 hitaca. A proba 10 hitaca preko 100. Neš sam se zaneo previše :)

Ja bih da se ova tema razdvoji... Ovi sto treniraju i razvaljuju i mi ostala boranija... :mrgreen:

Robija said:
Danas je bilo nako. 587 krugova od 60 hitaca.

Ja msm Robija da Nedzad Fazlija iz SK Sarajevo kad je isao na olimpijadu (neku, nekad, nezz tacno) nije imao vise u kvalifikacijama, tako da burazeru skidam kapu.

Robija said:
Danas je bilo nako. 587 krugova od 60 hitaca. A proba 10 hitaca preko 100. Neš sam se zaneo previše :)
Au kolega, svaka čast! :shock:
Šiješ ga ti za sve pare. Bravo!
Vidim ja da će uskoro da bude redovno preko 600. ;)

E pa da malo objasnim kako to i nije baš naj naj. Kolega ne puca po 2 tjedna i onda s vrata opali 615. Ima u toj A1 ligi ovih što redovito tuku cca. 630, 626 i tako dalje. Ima ih barem 20. To je borba za 0.5 stalno. Kad opalim 575npr., imam 3 sedmice zarez nešto. Oko 12 osmica zarez nešto, ako na sedmice dodaš dva kruga i jedan na osmice, ispada 18 krugova da sam fulo u prosijeku. Dakle, 575+18 da bude relativno sve ok. Fali tu kondicije, stava, požurim, nekad opalim slučajno itd. Ali za nekog ko je počeo cca u 4 mjesecu ove godina i 2 mjeseca se nije pucalo zbog ferija... , valjda bude bolje. Sad sam malo zaglavio/stao. Ne prepoznajem te detalje koje trebam ispravljati. Ima tu još dorade gro. Ali zabavljam se i uživam :D

ti si robi za nas 1 liga, svaka ti cast, koliko si samo napredovao. gledamo te u parizu 2024

Hahaha. Seba se negdje smijulji sad kad ovo čita :D U Pariz idem samo ako plate i ženi :D
Šalu na stranu, hvala svima na čestitkama. Probam prebacit jedno 40 innera :D

Ljudi puca li itko? Gdje su slikice? Malo poravnavanja i match, idemo dalje ;)

Attachments

• 20211029_204408.jpg
    20211029_204408.jpg
    654.8 KB · Views: 1,482
  • 20211029_204342.jpg
    20211029_204342.jpg
    643.8 KB · Views: 1,482

Users who are viewing this thread

Back