Zastava M56 i KG&KG dijabole, prve dve mete po 10 dijabola, treću kada sam video kakva je nisam smeo dalje od 5 :mrgreen: .
Pre toga pucano 3x10 dijabola ali lošije. Obzirom da odavno nisam pucao stojeći bez naslona i da sam praktično početnik, dobro je .
Napravio sam u kući 6,5 metara koji mogu skoro uvek da se koriste pa će biti vežbanja zimus . Nije 10 metara ali bolje i to nego čekati vikend da bude suv. koliko toliko topao, bez vetra...
Opa... 6,5m! A mislio sam da sam jedini. Ja već uveliko pucam 6,5m i uživam. Kada nema uslova, onda je bolje išta nego ništa. Nego, mogli bismo jednu kućnu zimsku ligu da napravimo. Imali smo dvorišnu, a sada možemo i kućnu. U tom smislu, pronašao sam pre izvesnog vremena zvaničnu NSRA (National Small-bore Rifle and Pistol Target Shooting) metu upravo za vežbu i gađanje iz vazdušne puške na 6 jardi (5,5m).
Zašto ne. Bilo bi mi drago da se odmjerimo i počastimo
Jel vidiš da sam nakarabuđio prednji rukohvat od Walthera na fwb? Bolje mi leži. To je privremeno dok ne nabavim bolje šarafe. Onda će izgledat ljepše i drugačije.