10m, stojeći

U iscekivanju odela, kako bi bio sto krući i tvrdji, treninzi se nastavljaju istim žarom :D
Evo najbolje grupe od danas.

Attachments

• image0.jpeg
    image0.jpeg
    708.1 KB · Views: 302
Hvala Boki, ide po malo na bolje, bude lepih grupa. I sto mi je znacajno polako sam ih pomerio u centar.. Ranije su mi mahom sve grupe vukle u desno, bice da je do okidanja bilo...
Nikako da uzmem neku kolicinu pravih meta, nego ih ovako kopiram na obicnom papiru. Lepse se vidi na pravim metama, kad dijabola lepo sece karton.
Kada budem dolazio po odelo, donosim i pusku, da probamo i elektronske mete malo :cool:

Elektronika i papir, dva sveta različita. Neuporedivo. Još da stavimo Scatt i nećeš izlaziti iz streljane. :D

Lane said:
Ja tek sada vidim da je ovo postavio Meda, a Mane ispod postovao komentar. Moja greska, nije ih Mane "nacrtao", nego Meda. Sjajne grupe!

Hvala, bio dan za gadjanje. 😁

Hvala momci na podrsci, ovo na 10m mi je posebna uzivancija, za neki dan stizu prave mete, pa ce i grupe biti lepse za videti…
Srle, puska je walther lg400

Attachments

• EEC44535-5D93-40B6-8DF3-973E7F2DA1F0.jpeg
    EEC44535-5D93-40B6-8DF3-973E7F2DA1F0.jpeg
    179.7 KB · Views: 197
bojan017 said:
Boga mi, dobro si ti krut i tvrd i bez odela :lol:

Ne bi li remetio stav i koncenrtaciju kolege Laneta, tapšanjem po ramenima, koristim citat, koji uglavnom sažima nenapisan komentar...
Čekamo rezultat sa Hitexom i namenskim učkurima...

chaba said:
bojan017 said:
Boga mi, dobro si ti krut i tvrd i bez odela :lol:

Ne bi li remetio stav i koncenrtaciju kolege Laneta, tapšanjem po ramenima, koristim citat, koji uglavnom sažima nenapisan komentar...
Čekamo rezultat sa Hitexom i namenskim učkurima...
Mogu reći da mu dobro ide.I još se ne trudi puno,a rezultat je super.

Lane je juče imao samo pantalone i cipele (dakle bio delimično ukrućen) i to se odmah videlo na meti. Kad stigne jakna, ima da bije samo 10,9. Šalu na stranu, odelo je od krucijalne važnosti i skoro je nemoguće zamisliti preciznost koja se traži u toj disciplini bez njega.

Users who are viewing this thread

Back