zare said:Odlična gupa sa fabričkom oprugom. Neko je skoro pomenuo da od duple opruge koristi samo spoljnu jer je previše jaka sa obe opruge pa eto dobre ideje za probu. Pod uslovom da ne planiraš veće daljine pa ti treba snaga.
Bravo.Više nego dobre grupe.Ja još uvek više jurim ravnotežu.Ja samo kratko da se javim za kraj cetvrtog meseca svakodnevnog treninga. Od pre neki dan u odelu, i sve u znaku tesne koze
Evo jednog kraceg subotnjeg treninga posle 350g bureka sa mesomPosle upucavanja, gadjao sam 8 meta po 3kom u svaku
View attachment 15178
Pozdrav od Dragana iz Zrenjanina. Za Prvi Maj, svratio sam do komsije, lovca. Rostiljada i kanonada. Belo (kvadrat od 10cm) sam ja, a lovac je na zutom (14sm stranica). Norica Titan 4.5mm, dijabole "Sport" (one sto su malo zasiljene). Po 5 komada, 10m stojeci stav bez oslonca, otvoreni nisan (open sights). Za ogled - ostalo je bilo plinkovanje. Komsa se vadi da je pio vise piva nego ja, uz pljeskavice...Rekoh sebi možda nije loše da se otvori i tema za kratke distance iz stava, nebitno čime. Da se i odeljak pucanje iz stava puni polako. Mada, sad kad su zločeste kolege čak i Proku navadile da gađa sa stola, nisam siguran da je to baš pametno. Al evo da započnem, pa kako bude (dosada je čudo). Ispucao sam bio u cugu 120 dijabola, pa sam ovde odvojio 60 koje su kao malo lepše od onih 30 ispod. Ostatak je bio uglavnom kao iz sačmarice, ali nije išao u belo. Gađao standardnom puškom Anschutz 8001 i H&N finale match heavy dijabolama. Druge streljčke opreme nije bilo. Uglavnom delimično zadovoljan bar time što sad uglavnom ne izlazim iz crnog, što se ranije često dešavalo i mnogo me nerviralo, mada se i dalje komično ljuljam i na okidaču trzam za medalju.
Iznenadio sam se kvalitetom tih dijabola - nekako smo, zar ne?, navikli na naše=loše.