Organizacija je bila fantastična! Svaka čast! Svakome ko ima iole iskustva u organizaciji sličnih manifestacija jasno je da je u sve ovo uloženo mnogo energije, vremena, truda, ali i love - da se ne lažemo! Kapa dole za sve koji su učestvovali u ovom projektu i pokazali svima da cela ova priča ima mnogo potencijala i da je ovo samo početak - pilot manifestacija koja će već dogodine, ubeđen sam u to, postati događaj o kojem će se pričati dalekop van granica ove zemlje, pa i regiona, da tako kažem. Zapamtite šta sam vam rekao, daće Bog da bude tako.
Meni je lično veoma drago što sam imao priliku da se vidim sa dragim ljudima koje već nekoliko godina smatram svojim prijateljima (ne spominjem ih da se ne uobraze :lol: ), ali mi je podjednako drago i što sam upoznao neke persone koje sam do danas znao samo iz virtuelnog sveta, kao što su recimo Fritz i Sandro (koji su mi mnogo pomogli u ovom sportu), Bull, Filee, Glale, čika Pera itd. Jbga, nekoga ću sigurno zaboraviti, pa je onda bolje da i ne pokušavam da nabrojim sve. Naročito mi je drago što sam najzad upoznao i uvaženog kolegu SMD, sa kojim već godinama kontaktiram i koji je jedan divan čovek u svakom smislu tih reči. Njemu valja odati posebno priznanje što je potegao iz Republike Srpske i došao da se družimo!
Žao mi je što se nisu pojavile neke kolege kao recimo moj brat Darko Del Orko iz Zadra, Deki iz Beograda i još neki, ali biće još prilika.
Na kraju, zvučaće neskromno, ali moram da kažem i to - drago mi je i veoma sam ponosan na činjenicu da ljudi vrlo pozitivno reaguju na moje pokušaje da manje iskusnim kolegama koliko-toliko olakšam prve korake u ovom sportu i probam da ih podučim nekim stvarima kako ne bi učili na svojim greškama. Hvala im na tome!
Evo i nekoliko fotografija sa današnjeg druženja.
P.S. Ponavljam predlog da se dogodine napravi i neka disciplina za nas ljuibitelje gađanja slagovima, možda isprva kao nezvanični "slug challenge" ili nešto slično, a kasnije to lako može da postane io punopravna disciplina. Verujem da Long Range gađanje slagovima ui metalne mete takođe ima perspektivu i u krajnjoj liniji pitam se što tako nešto ne bi krenulo od nas?