Ako bog da sledeće godine...wooyadeen said:Pozvan je lično, trebalo je da dođe, ispale su komplikacije. Ja se nadam da ćemo ga ugostiti sledeće godine.
wooyadeen said:3. ko bude iznad 16j ograničenja na 25m neće moći da se takmiči,
4. 50m ćemo najverovatnije ograničiti na 5.5,
wooyadeen said:Sledeći put će biti malo strožije.
3. ko bude iznad 16j ograničenja na 25m neće moći da se takmiči,
Da li si pucao nekad benchrest mete kad predlažeš da se puca bez zadnjeg oslonca ili bipoda?Glock17 said:wooyadeen said:Sledeći put će biti malo strožije.
3. ko bude iznad 16j ograničenja na 25m neće moći da se takmiči,
Iskreno, iz tog razloga nisam ni učestvovao pošto je ograničenje snage navodno bilo 16J, tako su bar bile objavljene zvanične propozicije, a pošto moj Walther LGV MasterPro ima oko 20J u startu sam digao ruke od takmičenja, da sam znao da se to moglo prekršiti sigurno bih i ja učestvovao...
Edit: I treba potpuno izbaciti upotrebu zadnjeg oslonca, odnosno zadnje vreće s peskom, po meni to nikako nije sportski, a pitanje je veliko koliko je sportski korišćenje i bipoda!
Rax032 said:Da li si pucao nekad benchrest mete kad predlažeš da se puca bez zadnjeg oslonca ili bipoda?
Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока
goxy said:@Glock17 pa sa 16j i 5.0 i 5.5 imaju šta da traže.
Zadnja vrećica tj. oslonac je dozvoljen i po wrabf pravilima. I sa puškom oslonjenom u 2 tačke teško je pogoditi 2mm tačkicu. Ima tu mnogo faktora.