Za mene ce ovo takmicenje, prvo ove vrste u mom izuteno bogatom i avanturističkom životu ( :roll:

)biti potpuno uspešno, ako mi se pruži prilika da upoznam ljude sa ovog foruma, koje uopšte ne znam,a intenzivno komuniciramo maltene svaki dan (više sa njima pričam nego sa rodjenom ženom :lol: :lol: :lol: :lol: -šalim se) a to su @Glock, @Joca, @Kircan, @Zare@, naravno @Woyadeen (moram još jednom da mu se izvinim, to me mrcvari danima), @MarkoK, @ljuba011 i sve one druge čije sam postove danima čitao, upijao informacije, učio i vrhunski se zabavljalo. Ja ne podnosim fejsbuk, ne umem ni da ga uključim, instagram takodje, ponekad samo pročitam neku vest na twiteru. I, uopšte, moj odnos prema društvenim mrežama je vrlo definisanm dakle odbojan. AGS se pali sa paljenjem telefona, pa i kompa na poslu, a i kad pijem kafu kod kuće...da mogu u kolima da instaliram neki tablet na satelit, najverovatnije bi i tu bio upaljen.

(čisto samo da bacim oko ima li koja nova puška, neki dogadjaj, neka nova grupa..već nešto će se izbaciti...) Bogatsvo ovog foruma čine ljudi, a poznavati te ljude mene čini bogatijim....pucanje (ili što reče @filee "puca se u vazduh, puškom se gadja") je samo dodatno zadovoljstvo, da ne kažem "pride"

.
Veliki pozdrav