Airguns Srbija Benchrest 2022 - Obrenovac, Veliko Polje

SrpcheTheGreat said:
Gledam taj vetar svaki dan. Ustanem ujutru gledam kroz prozor, posmatram granje, pokušavam da mu odredim brzinu i pravac, na placu blenem u travu kad god zatreperi pa opalim da vidim gde nosi...i dalje teško, da ne kazem ništa ne kapiram..brate mili, ranije kad dune na vrućinu, ja se raspilavim, eto malo povetarca,da se rashladi covek. A sad kako zaćarlija, ja se naježim

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Na dan snimanja najave smo imali jak vetar. Zadnjih par dana je baš mirno.

Turnir se bliži, pripreme se privode kraju. Medalje za najuspešnije su gotove i čekaju... ;)

medalje.jpg

Promocija i najava turnira... :)

https://www.youtube.com/watch?v=u-O_vpuGdmo

Podatak sa slike iz prvog posta sam prekucao u Google Maps adresu:

https://www.google.com/maps/place/44%C2%B036'59.2%22N+20%C2%B011'03.4%22E

Ovo su koordinate i link sa google mapa:
44°36'59.2"N 20°11'03.4"E
https://goo.gl/maps/1xuRUtt8QsKBH1Zw7

00 noć !
Društvo, želim svima sutra mirnu ruku , a nadasve lepo druženje !
Sportski pozdrav
Zdravo

Lep dan,lepo druženje i organizacija.Kolege iz Bugarske su gađali na zavidnom nivou.Nadam se da mi neće zameriti što sam balavio po optikama.

Meni je danas bilo prvo iskustvo ove vrste. Ništa nije bolelo, trema na zavidnom nivou, ljudi fenomenalni. O rezultatu ne bih :D :D :D . Nezaboravan dan, da nisam bio bilo bi mi krivo. Sve pohvale za organizatore. A sad odoh da vežbam...do iduće godine :D :D :D :D :lol:

Primetio sam da nisu ispoštovane sve bezbednosne mere. Neki su takmičari na vatrenoj liniji usmeravali cevi u raznim pravcima. Jedan je uperio cev ka publici dok je dopunjavao pušku iz boce, drugi u kolegu pored sebe. Neki su "proveravali" optiku dok su organizatori postavljali mete.

Vazdušno oružje jeste oružje, prilikom rukovanja moraju da se poštuju minimum 4 osnovna pravila:

1. Nikad ne uperi oružje u onog ili ono što ne želiš da uništiš.
2. Smatraj da je svako oružje napunjeno dok se ne uverš da jd prazno.
3. Nikad ne dodiruj okidač kada uzimaž oružje u rjke.
4. Pazi na metu, gde će projektil da završi ako promašiš ili probušiš metu.

Nadam se da će sledeći put biti bolje.

Na žalost, koliko god neko objašnjavao i pisao, neko drugi to ne poštuje. Promakne po nešto, a i sami posetioci ili takmičari su trebali da nam na licu mesta skrenu pažnju ako se desi takav trenutak. Bilo je nekoliko situacija koje smo rešili odmah, ali eto, neka to bude opomena svima za sledeči put.

Evo od mene malo slika. Dakle, sabajle, dok se jos pristizalo
f59c1121558ea701ff57c230b0d800bb.jpg

Dogovor pred nastup. Goxy iscrtava mete, gosin Joca pise pravilnik
9254d5129d972b1172e457ff38aa1238.jpg

Ekipa iz Glova isporucuje mete na lokaciju
85df4528c2dea9ad20bff2c1ea997a8c.jpg

Woyadeen krece u kontrolu frizidera sa hladnim pivom (za posle)
cad4249ff183f8578a7ea0da08e36d1d.jpg

Danas takodje prvi put video ritualno zagrevanje strelaca
Dakle duboki pretklon
4ab2135a94514894205854d414dd3651.jpg

zatim kratka molitva
e5e54806b5852cd4c126f2d7407a5bd0.jpg

i uspeh naravno nije izostao. Kircan u punom sjaju, i gadjao i vodio takmicenje
Prva linija fronta, prva grupa springerice
5debe4c125e7694d13694957b9234244.jpg

Onda sledi kratak dogovor sta gadjati, mete ili petlica u susednoj njivi
bdc72fc168a17298ceda4bac9f713435.jpg

A zatim malo pcp 25m
c83a90977b8b5944d1e01bc10433ff38.jpg

Za kraj, jedan gospodin je doneo nesto sto sam gledao u Terminatoru treci deo
4a15e8650c8a82c9335fb9aab452466f.jpg

Toliko od mene...
Ne zamerite na malo sale...

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

zuxbg said:
Primetio sam da nisu ispoštovane sve bezbednosne mere.
Nadam se da će sledeći put biti bolje.
Evo, OVDE je sve napisano, svi su upoznati sa pravilima i merama, ali...

hvala na slikama srpche, sjajne fotke i jos bolji komentari :lol:
zao mi je sto nismo stigli da popijemo pivo, ali bice prilike uskoro nadam se

Napisah post i obrisao mi se, sada sam smoren da pisem ponovo onoliki tekst. Zelim sve jos jednom da pozdravim (iskreno, ne pamtim imena/nadimke, ali face, kao slon :lol: ), stvarno odmor za dusu, resetovao sam mozak na fabricko. Svaka cast organizaciji i organizatorima samim. Svaka cast i veliki respect Bobanu, da nije njega i njegovog strelista, ovo bi gledali i dalje samo na yt...i dalje se pitam, odakle coveku tolika volja da nas sve trpi tamo :D .
Citam u jednom postu, bezbednost nije bila na nivou...ja samo mislim, ako niste sami doneli odgovornost i postovanje svega vec napisanog i postavljenog, ne moze Vas ni jedan organizator spreciti da napravite neku glupost. Mislim samo da je ovo jos uvek u povoju kod nas i da ce vremenom sve doci na svoje mesto, zato, nemojte traziti dlaku u jajetu. Jos jednom, veliki pozdrav za sve Vas, druzenje koje se prepricava. A sada da sredim zenu...ko da joj objasni da sam celi dan bio samo sa muskarcima koji vole puske :cool:

Users who are viewing this thread

Back