Benchrest takmičenje

Ma što se mene tiče možemo I ABS samo da se održi i da se okupimo i malo pokrenemo priču vezano za naš hobi.
Mada mi se gledaju i cirkusko vašarske atrakcije;
*pereca od impakta
*roze zeka
*Jedenje meta sa stalkom
*pelivani........

Pa posle toga svi u kafanu na iće I piće i da se prijateljski ispričamo :D

goxy said:
Ma što se mene tiče možemo I ABS samo da se održi i da se okupimo i malo pokrenemo priču vezano za naš hobi.
Mada mi se gledaju i cirkusko vašarske atrakcije;
*pereca od impakta
*roze zeka
*Jedenje meta sa stalkom
*pelivani........

Pa posle toga svi u kafanu na iće I piće i da se prijateljski ispričamo :D
I naravno televiziju da dovedemo da das par reci ispred svih nas kao nas PR😂😂😂😂😂

Ma to ćemo prepustiti sekretaru. Neka on izjavljuje...Ja ću samo da poziram :cool:

Koliko znam, mladjani i preplanuli nemanja je prosli put davao izjavu, on ima taj izgled i mladost koji su nam potrebni.
goxy i ja izgledamo kao pr drustva ljubitelja cvaraka i kavurme

kircan said:
Koliko znam, mladjani i preplanuli nemanja je prosli put davao izjavu, on ima taj izgled i mladost koji su nam potrebni.

Pa nisam ni ja bas mnogo daleko od vas po tom pitanju hahahah😂😂😂

Opet sam kao probao malo da vežbam i opet sam zaključio da je ovo za mene nemoguća misija. Da se razumemo, 90% pogodaka je maksimum 10-15 mm od samog centra, što je super, ali traži se pogodak u sam centar, tako da... :?

Uzgred, danas sam postavio lični rekord sa ovom puškom i upucao na 25 metara grupu od 9 mm. Da mi je neko rekao da je to moguće... :shock: I sve sam snimio. Neka mi neko kaže kako se ove metice boduju i koliko sam na primer danas poena ubio.

https://www.youtube.com/watch?v=1Yuu5ZERFc4

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    844.7 KB · Views: 2,410
  • 2.jpg
    2.jpg
    799.2 KB · Views: 2,410
Mali kruzic u meti koji je prcenika je 10
krug oko njega je 9
krug oko tog je 8
i tako dalje
a ako pogodis kvadrat u kome se nalazi meta to je 4 boda
ako promasis i kvadrat jbg
znaci da smo previse odrkaveli za pucanje ili pucas po uraganu

Danas se našli kolege Kircan, Vujke, jedan gadan Ilija i ja na salašu da nešto prezalogajimo I onako iz obesti hajde da probamo malo to gađanje u centar mete, a ne grupe. Naravno nije nam išlo od ruke na 75m(ne znam što nismo 70m stavili), a na pedeset metara skoro isto ko i na 75m.
Onda rešimo da ispucamo jedan red u dublu :lol:
Skontali smo da smo nepobedivi u dublu, još ako popije Kircan špricer a, a ja piva nema nam ravnih.
IMG_20200126_110612-2048x1536.jpg

Tako da moramo da potpišemo peticiju Kircan i ja da se uvede dubl 50m na takmičenju.

Attachments

• IMG_20200126_110615-2048x1536.jpg
    IMG_20200126_110615-2048x1536.jpg
    691.7 KB · Views: 2,313
Posto smo obojica ostecenog vida, jetre i zeluca, zelimoda se prijavimo za dabl skul bez kormilara. Spoter moze.
Inace vreme je bilo bez vetra, dan divan, sunce blistavo a mi orošeni znojem povišenog pritiska.
Gađali smo sve i svašta i shvatili smo da će biti ogorčena borba za pretposlednje mesto.

Ja koliko kapiram, Skorpio će platiti onu gajbu i tepsiju, a utešnu nagradu će rastrgnuti besni psi😂😂

Meni se cini da su za nas vecinu ove mete premale. (Ako sam u krivu - super.) Sta kazete da pucamo na obicne (citaj malo vece) kruzne mete za VP ili MK pusku? Na njima se lako citaju krugovi. Na BR metama ako promasis jednu i skrene dijabola u drugu sledi diskvalifikacija?

NemanjaGt said:
kircan said:

Pa nisam ni ja bas mnogo daleko od vas po tom pitanju hahahah😂😂😂

Ako se ne varam isto smo godiste 😂

zuxbg said:
Meni se cini da su za nas vecinu ove mete premale. (Ako sam u krivu - super.) Sta kazete da pucamo na obicne (citaj malo vece) kruzne mete za VP ili MK pusku? Na njima se lako citaju krugovi. Na BR metama ako promasis jednu i skrene dijabola u drugu sledi diskvalifikacija?

Odlična sugestija.
Apsolutno se slažem, radimo na promociji i na stvaranju takmičenja pa nije zgodno da bude prestrogo prvi put. Mislim da bi za springerice (bar za prvi put) trebalo da štampamo veće mete (možda iste kao za 70 i 90m PCP). Elem to donosi nove probleme, tako da ćemo za prvi put neke nestandardne mete morati da radimo na papiru umesto na kartonu.

ja vjerovatno nemam prava da se miješam ali svoje mišljenje ću reći jer bi crkao da to ne uradim

ja neću učestvovati ako to bude nešto dopunjeno, prepravljeno usklađeno improvizovano i po naški dorađeno

želim da učestvujem na prvom ebr srbije i da to bude po pravilima iz svijeta koji je to već ustanovio

ako neko želi nešto drugo osim stogih pravila ebr , kao ja recimo da se stave mete na 200m , onda da to bude rekreativno da se oprobamo van takmičenja onako da se zezamo uz pivo i pečenje, i sve drugo je prihvatljivo ali van takmičarske konkurencije pa makar ledeni donio wc da se sprdamo i srušimo ga dijabolama

ne kažem da takmičenje treba da bude glamurozno kao preko bare jer ipak to iziskuje mnogo troškova koje mi nemamo a koje tamo sponzori obezbeđuju (a vjerujem i kod nas će ako vide ljudi da je to ozbiljno takmičenje)
Braćo , stara mu majka, neka bude po pravilima da to bude pravo i da smo ponosni što smo učestvovali na njemu

Users who are viewing this thread

Back