marenzi said:valja napraviti jos neki izazovwooyadeen said:Kod sportex-a i mene nema povecavanja... Sa 16j to je neka granicSaza lepu grupu.![]()
Furioso said:Sash, hvala na podršci. Prvo sam mislio at44-10 long qe lw, a sada već razmišljam o fx royal 500![]()
Mislim da bi tebi pasovao jedan vulcan tacticsash said:FX 500 je i meni jedna od potencijalnih kandidata za buduću pušku , jedino što sam više za bullpup dizajn ...
Vulkan ima dobre recenzije , tu je negde i on na spisku , Kalibru takođe i još nekoliko varijanti, otom potom.....firefox said:Mislim da bi tebi pasovao jedan vulcan tacticsash said:FX 500 je i meni jedna od potencijalnih kandidata za buduću pušku , jedino što sam više za bullpup dizajn ...
Nije losa ideja za vecu daljinu, porucio sam malo bolju optiku pa jedva cekam...
Pričaj mi o pumpi ....pumpam pola litre , kao da vozim Hamer , ne možeš ga natočiti :lol: Sreća ima veliki shot count. ..firefox said:A za daljine mislim da su ok, s tim sto bih grupe ogranicio na jedan okvir.
Mnogo je to dijabola a neki od nas jos koriste pumpu;D
sash said:marenzi said:valja napraviti jos neki izazovwooyadeen said:Kod sportex-a i mene nema povecavanja... Sa 16j to je neka granicSaza lepu grupu.![]()
Mogli bi stvarno još neki izazov da napravimo , zašto da ne , igramo se![]()
Recimo 70-75 , a može i 100 metara .
Ja sam danas pucao na nepunih 100metara . 30 komada. Sramotno je velika grupa , ali je time izazov veći. ...
Pa i nije nesto ako uporedis sa Stevanom i njegovim rezultatima iz HW springericeVrh, gledam danas gde da okačim fotku i pitanje, jel ovo uopšte dobro, pošto sam juče prvi put pucao na 50m. Danas dakle drugi put.
Lg400 11j Exact Heavy 4.52mm
Meta Temu, kvadratić nisam merio al mislim 15mm.
Betonski sto, Prednji i zadnji džakćić pirinčar.
Oko 30 dijabola.
![]()
Sent from my SM-S911B using Tapatalk