Izazov - 50m, 30 dijabola

marenzi said:
wooyadeen said:
Kod sportex-a i mene nema povecavanja... Sa 16j to je neka granicSaza lepu grupu.
valja napraviti jos neki izazov :D

Mogli bi stvarno još neki izazov da napravimo , zašto da ne , igramo se :D
Recimo 70-75 , a može i 100 metara .
Ja sam danas pucao na nepunih 100metara . 30 komada. Sramotno je velika grupa , ali je time izazov veći. ... ;) da otvaramo novu temu za to ili da gruvamo ovde ?

P. S.

Furioso , ne vidim problem u springerici , mislim da i ostali dele mišljenje .....tvoja je grupa time samo jača , a biće i PCPa , kada dođe vreme :)

Sash, hvala na podršci. Prvo sam mislio at44-10 long qe lw, a sada već razmišljam o fx royal 500 :)

Furioso said:
Sash, hvala na podršci. Prvo sam mislio at44-10 long qe lw, a sada već razmišljam o fx royal 500 :)

FX 500 je i meni jedna od potencijalnih kandidata za buduću pušku , jedino što sam više za bullpup dizajn ....ali je svakako prelepa puška i nararvno , skoro 3 puta skuplja :? Čim se stvore uslovi biće i AIRMAX na prodaju pa sa udruženim novcem pređem na next level :D

sash said:
FX 500 je i meni jedna od potencijalnih kandidata za buduću pušku , jedino što sam više za bullpup dizajn ...
Mislim da bi tebi pasovao jedan vulcan tactic
Nije losa ideja za vecu daljinu, porucio sam malo bolju optiku pa jedva cekam...

firefox said:
sash said:
FX 500 je i meni jedna od potencijalnih kandidata za buduću pušku , jedino što sam više za bullpup dizajn ...
Mislim da bi tebi pasovao jedan vulcan tactic
Nije losa ideja za vecu daljinu, porucio sam malo bolju optiku pa jedva cekam...
Vulkan ima dobre recenzije , tu je negde i on na spisku , Kalibru takođe i još nekoliko varijanti, otom potom.....
Ja takođe razmišljam i o optici , treba i prelomiti koja je gornja cifra za kupovinu :roll: za koju si se ti optiku odlučio ?
A za nov izazov možda nije loša ideja da uzmemo razdaljine sa EBR takmičenja , 68 ( da zaokružio na 70 ? Podelite mišljenje ) i 91 metar ( 100 jyrd i) ?

Mislim da za 300e moze da se uzme vrh optika.
Ja sam uzeo hawke sport hd 4-12 AO.
Nista specijalno ali bar da je pouzdana da moze da se takmicimo:D

A za daljine mislim da su ok, s tim sto bih grupe ogranicio na jedan okvir.
Mnogo je to dijabola a neki od nas jos koriste pumpu;D

firefox said:
A za daljine mislim da su ok, s tim sto bih grupe ogranicio na jedan okvir.
Mnogo je to dijabola a neki od nas jos koriste pumpu;D
Pričaj mi o pumpi ....pumpam pola litre , kao da vozim Hamer , ne možeš ga natočiti :lol: Sreća ima veliki shot count. ..
Sto se tice broja , jeste veliki broj , za 4, 5mm nije strasno , ali 5.5 i 6.35mm su malo skuplje igrarije. Takođe iziskuje više vazduha.
A za broj , pa mislim da je ok grupa od 10 dijabola , ali se tu ne može videti stvarno stanje , kao što možeš videti na mom poslednjem postu u temi Hatsan Airmax 6.35 , gde ima nekoliko baš dobrih pogodaka j koliko ima loših i tada inas malo bolji uvid zbog čega se neke greske dešavaju. .. Na EBR pucaju mislim 25 hitaca , eto možda tako ili sta vec većina misli , a možemo u sklopu teme određene razdaljine da postavljamo i grupu jednog magazina / 10 hitaca , kako nam već vreme i municija budu dozvoljavali ? A i biće duplo interesantnije :D

Nije 30 dijabola već 8 ali je odlična grupa. Ovo sam ponovio dvaput za redom, pošto kolega mpalibrk nije verovao prvi put pa sam morao da pucam ponovo a da on stoji pored mete :D :D :D .

2.jpg

Puška je FX Royale 400 5.5. U startu nije bila zadovoljavajuće precizrna ovo je rezultat posle malo tjuniranja.

Trajno diskvalifikovan :lol:

Alal vera wooyadeen e , zarazio si pola foruma sa CZjkom , sada hoćeš sa FX om , pa onda sa Stajerom dok ne obrne mo krug
Hajde sa Royalomnapravi i jednu od 30 da vidimo , verujem da se i u ovom trenutku puca :cool:

P. S.
Mogao bi i sa FXom da probaš 30 dijabola na 85metara , 5, 5mm verujem da to sije bez problema .
Koje dijabola puca i na kojoj brzini ?

Verovao ili ne nije htela da puca Exact Jumbo Heavy... Pokušavali smo da joj nađemo odgovarajuću brzinu ali bez rezultata. Pošto je brzina bila konstantna i dijabola nije dodirivala komponente shrouda odlučili smo da probamo druge dijabole. Sreća tu nije bilo puno lutanja... Sa odgovarajućom dijabolom samo je trebalo dodatno podesiti brzinu.

sash said:
marenzi said:
wooyadeen said:
Kod sportex-a i mene nema povecavanja... Sa 16j to je neka granicSaza lepu grupu.
valja napraviti jos neki izazov :D

Mogli bi stvarno još neki izazov da napravimo , zašto da ne , igramo se :D
Recimo 70-75 , a može i 100 metara .
Ja sam danas pucao na nepunih 100metara . 30 komada. Sramotno je velika grupa , ali je time izazov veći. ...

Smisli daljinu, otvori temu i udri... Mi ostali ćemo se potruditi da odgovorimo.

Vrh, gledam danas gde da okačim fotku i pitanje, jel ovo uopšte dobro, pošto sam juče prvi put pucao na 50m. Danas dakle drugi put.

Lg400 11j Exact Heavy 4.52mm
Meta Temu, kvadratić nisam merio al mislim 15mm.
Betonski sto, Prednji i zadnji džakćić pirinčar.

Oko 30 dijabola.

366af7a5a472845126b70d7e8195e33d.jpg

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Vrh, gledam danas gde da okačim fotku i pitanje, jel ovo uopšte dobro, pošto sam juče prvi put pucao na 50m. Danas dakle drugi put.

Lg400 11j Exact Heavy 4.52mm
Meta Temu, kvadratić nisam merio al mislim 15mm.
Betonski sto, Prednji i zadnji džakćić pirinčar.

Oko 30 dijabola.

366af7a5a472845126b70d7e8195e33d.jpg

Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Pa i nije nesto ako uporedis sa Stevanom i njegovim rezultatima iz HW springerice 🤣

Users who are viewing this thread

Back