vector said:Baš danas mi je stigao Perun 734 i primjetio sam da se cijev po pravcu (lijevo-desno) mrda i da ima popriličnog lufta , da li je normalno da puška dođe nova sa ne dotegnutom cijevi ili je nešto drugo u pitanju ?
Banja Luka i Bijeljina , ima u prodajiiggypop said:vector said:Baš danas mi je stigao Perun 734 i primjetio sam da se cijev po pravcu (lijevo-desno) mrda i da ima popriličnog lufta , da li je normalno da puška dođe nova sa ne dotegnutom cijevi ili je nešto drugo u pitanju ?
Gde si nabavio novu pusku?
osim jsb 0.547 jesi li probao sa drugim dijabolama praviti grupe ?iggypop said:Kupio sam dihtung klipa i oprugu od coveka iz Obrenovca, a majstor @skorpio sve spakovao.
Rezultati su odlicni.
Sa dijabolom od 0,5g brzina je 245m/s energija 14J.
Brzinski ispalio 5 dijabola JSB exact 0,547g na 16m i grupa od 12mm sa mehanickim nisanima.
Ja zadovoljan.
zuxbg said:Meni najbolje grupe sa Perun 734 prave JSB 0.510g.
bojan017 said:Mislim da Grof još uvek ima na stanju po koji komad Slavie 630 i 634...
Odlicno joj lezi JSB Heavy i HN baracudavector said:osim jsb 0.547 jesi li probao sa drugim dijabolama praviti grupe ?iggypop said:Kupio sam dihtung klipa i oprugu od coveka iz Obrenovca, a majstor @skorpio sve spakovao.
Rezultati su odlicni.
Sa dijabolom od 0,5g brzina je 245m/s energija 14J.
Brzinski ispalio 5 dijabola JSB exact 0,547g na 16m i grupa od 12mm sa mehanickim nisanima.
Ja zadovoljan.