General_RM
New member
Druze Zvezdane hvala na savetu, trenutno nisam u Srbiji, od vas mi treba pomoc ali ne oko optike vec oko puske posto vas vec neko vreme pratim da li imate ideju kad ce impakt da vam dosadi pa da trgujemo

Ledeni said:Nemam predlog za vas, jer je vrlo nezahvalno tako predlagati "na papiru", ali mogu da kažem šta bih ja pazario kada bih za optiku mogao da izdvojim 1.000 evra ili malko više.
1. Athlon Ares 4,5-30x56 FFP MIL IR Flat Dark Earth
2. Athlon Ares 4,5x30x56 FFP IR MIL
2. Vortex Viper PST 5-25x50 Gen II
Druže ovaj teško da će ikad promijeniti vlasnika jer mi je toliko zadovoljstva donio da bi se osramotio da ga prodam....a hvala što prepoznajete kvalitet...General_RM said:Druze Zvezdane hvala na savetu, trenutno nisam u Srbiji, od vas mi treba pomoc ali ne oko optike vec oko puske posto vas vec neko vreme pratim da li imate ideju kad ce impakt da vam dosadi pa da trgujemo![]()
![]()
General_RM said:Odlucio sam da ipak uzmem Delta Optical Javelin 4.5-30X56 FFP Mil/Mil, hvala svima na savetima i pomoci!![]()
General_RM said:Odlucio sam da ipak uzmem Delta Optical Javelin 4.5-30X56 FFP Mil/Mil, hvala svima na savetima i pomoci!![]()
_Ra said:moze misljenje o ovoj optici https://www.optics-pro.com/instruments/walther-riflescope-prs-5-30x56-igr-telescopic-sight-incl-picatinny-mounting/p,44954#tab_bar_1_select
VasilijeDedeic said:Nema paralekse na njoj. Nego sam ja prednji objektiv otpustio pa stelovao na udaljenosti od 20 m da dobijem sto cistiju sliku.
sledeca je taj prsten na okularu koji se skida.
a ova je kada je skinut i vidi se taj deo sa navojem na kome se nalazi objektiv i njegovim okretanjem moze se izostriti slika.