Pa kad malo bolje razmislim, vi ste svi u pravu. Ako ga uopšte budem nekad nabavio, biće ukras nekog zida ili fioke. Meni stvarno ništa ne fali sa ovim okidačem. Dosta je mekan, nema koleno, vrlo lako okida, Trebalo mi je dan dva da se naviknem da me pucanj ne ,,iznenadi". Sve u svemu - ja sam zadovoljan. Zastava je imala klasično koleno, Diana 25D ima neko, ja bih ga nazvao ,,polukoleno". Ova Slavia ne, odmah okida. Meni je u redu. Ideja da ga nabavim je samo zbog toga što je to original a ovo ne. Mada mi nije jasno zašto su na ovu vp, koja je po mom skomnom mišljenju odlična, štedeli na materijalu i stavili plastičan štitnik. Zbog te fabričke originalnosti sam i postavio pitanje da li kundak da prelakiram mat lakom il sjaj lakom? Na takvoi, čini mi se glupo pitanje, dobio sam odličan odgovor. Uradi kako ti se više svidja. Problem je što se meni svidja i jedno i drugo. Svidja mi se i ovakav kundak kao što je moj, bez lakiranja, premazan čini mi se samo lanenim uljem ili nečim drugim. Tako da sam sada, ne u dilemi, nego u trilemi - šta da radim? I na kraju će sigurno biti: Šta god da uradim, kajaću se.