Takodje, kao neko ko je tek počeo sa LR gadjanjem,sam uvideo da ne mogu da ponovim grupu od 11-12mm sa slagovima,bar za sada…malo me to sve bacilo u bedak,jer ne mogu da nadjem adekvatan projektil sa kojim bih gadjao 100+ metara…tako da moram da se zadovoljim gadajnjem dijabolama na 100m maksimalno.skorpio said:Meni je najbolji deo opisa onaj o 50 metara a slazem se sa kompletnim klipom![]()
zvezdan said:sve probao sa impactom ali baš sve kalibre sa raznim slagovima i dijabolama
naj bolji rezultat sam postigao u kalibru 30 sa hibridima i to na brzini od 286-287 ms
imate snimak na otvorenom na 200 metara u 3 cm 5 komada
kako sam ga podesio tada tako je i sada
preciznost odlična i to bolja nego sa dijabolama i na 50 i na 100 i na 200 i na 300
zadnje što sam gađao je na 350 metara konzerve i tu nema promašaja
preporuka za hibride.............
Ima li snimak za ove 300+ pogotke? Svaka čast i na gadjanju i na Impactu…zvezdan said:sve probao sa impactom ali baš sve kalibre sa raznim slagovima i dijabolama
naj bolji rezultat sam postigao u kalibru 30 sa hibridima i to na brzini od 286-287 ms
imate snimak na otvorenom na 200 metara u 3 cm 5 komada
kako sam ga podesio tada tako je i sada
preciznost odlična i to bolja nego sa dijabolama i na 50 i na 100 i na 200 i na 300
zadnje što sam gađao je na 350 metara konzerve i tu nema promašaja
preporuka za hibride.............
Ledeni said:Ali, ako Bog i sreća junačka daju, sledeća postavka podrazumevaće pucaljku koja će sa slagom od 2-2,5 grama imati 80-90 J i to će već Extreme Long ...