Kolega navukao si nas na Teagle, umalo I At44 da kupim
Meni se svidja optika I naravno da treba biti pažljiviji sa turetima obzirom da to nije neki premijum kvalitet.... Ali šta je danas premijum, sve se pravi u kini, sve je ovo potrošačko društvo, nekog ekstra kvaliteta koji će da traje i naslednicima odavno nema.
Ti si bio svestan i mnogo puta pisao o tome da nećeš da cackas turete na optikama ispod 300 eur...
Mislim da taj momak nema baš iskustvo, kako mu i na sajtu pise više se bavi izradom Web stranica.... A ovo je izgleda nasledio posao i alat, pa na caletovu staru slavu radi.
Meni je zvučao pošteno kad je rekao da ne bih znao šta može biti ako ne drži nulu, ali mogu da zalepim neku gumu... Glupo sada da komentarisemo sve... Nije to vredna optika da se ide u neki ozbiljni servis, pa da izadje skuplje nego što je ona. Nije taj trebao da razbucava optiku ako već nije vican da popravi. Svi smo znali šta je puklo ili kako ja i sada mislim da se pomerilo samo... Jer ta oprugu a ne znam kako moze da pukne.... Kad se odvije turet ona je slobodna, kad se zavije do kraja cev je pritisne malo, ali jedino što po mom mišljenju tada može da se desi ako tako duze stoji da oslabi malo. Onda serviser konstatuje svima poznatu činjenicu uz komentar pa to se ne popravlja... Nista mi nije jasno majke mi.
Inace ja nisam oduševljen "doživotnom garancijama", to je običan marketing.... Jednom sam za Zippo upaljač hteo da to pokrenem, a jednom i za u to vreme prvu led lampu na svetu, američka Inova... Ma kao pošalji ti sve o tvom trošku, pa ako si popunio neke formulare kad si kupovao... Trt, mrt... Skuplja dara nego mera i odustao sam.