Zastava vazdusne puske

zvezdan said:
ne možeš ti gospodine da dozvoliš ili ne dozvoliš, ako taj lik nije nikoga vrijeđao ima pravo da piše šta god hoće pa i da je danas 1 april ako mu je volja
Nema potrebe da se dalje raspravljam na tu temu, ja imam svoje mišljenje, ti svoje! Ali znam sigurno da ću dok god budem na forumu da reagujem na pogrešne informacije koje neko plasira da li iz ne znanja, da li namerno! Jer forum za to i sluzi, da se dobije tačna informacija, kao i za druzenje. Pozdrav i svako dobro.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Da reagujes da,kao i svako od nas
Ali da ti ne dozvoljavas? ili da proglasavamo nekoga provokatorima i botovima i da brisemo postove kako nam se digne,pa polako malo ....i naravno svako dobro..

Ja sam tu da dozvoljavam ili ne dozvoljavam. Picapice dugo nije bilo, izgleda da je plela džemper za Pedra. On slobodno može tako da se ponaša u svojoj kući, ova je na sreću moja i svih iskrenih ljubitelja vazdušnog oružja i takav način izražavanja nećemo dozvoliti. Picapica (pedro) može slobodno da se vrati meksičkoj koridi pošto se u puške ne razume ništa ali ništa.

Sa moje strane mogu učiniti lep gest i uplatiti čoveku mesec dana u nekom klubu. Ako je iz SM stvarno, tamo ima divan klub "Zuc" gde može dosta da nauči o vazdušnim puškama i njihovom korišćenju a ne da se ovako sramoti...

Tacno , seci botove i gluposti , nema potrebe da takve gluposti na forumu iko pise , na svaku pojavu pice , klikera , pedra , treaba bas na ovaj nacin reagovati i saseci u korenu ...

Na zalost neki uspesni i uceni ljudi i ljudi koji su svoje ime ispsali u istoriji naseg pa i Svetskog streljastva, i ljudi koji se bave materijom vzdusnog oruzija moraju da se bave glupostima. Smerni i skromni ljudi a u stvari su VELIKA IMENA i za dugo ce to i ostati. Ali obicno je GLUPOST za pojedine interesantnija od ZNANJA ISTINE i CINJENICE.

Slažem se. Pa nije ovo vašar ljudi moji. Pojavi se neko polupismen (jedva sam čitao šta je pisao), a uz to piše gluposti, dovodi druge ljude u zabludu i prikriveno spominje lov ptica onim njegovim "tičarka", Ovaj forum treba da zadrži nivo.

Zvezdane, tvoji komentari su opet reportovani, uzdrzi se malo, imas vec 2 upozorenja

Поздрав колеге, потребно ми је мишљење искуснијих.
Која спрингерица има по вама најбољи окидач или код које пушке би се окидач могао наштеловата на што је могуће лакшу тежину?
Врзма ми се по глави да кренем са мојим дугогдишњим пројектом да направим једног Франкенштајна.

Ако желите ви искуснијји отворите нову тему и дајте неке савете нпр. када би правили спрингерицу по вашој мери и жељи, од којих би пушака узели рецимо цев, од којих бисте узели окидач, од којих кундак итд.?

Овом приликом молим надлежне да обришу мој пост који сам поставио на теми ,,Савет око куповинне" (да се не понављам), овде је живља тема.

Novo ruho četrdesetogodišnje dame. Više nego uspeo proijekat, zahvaljujući kolegama Kircanu i Skorpiu, i konačno ispunjenje želje koju imam četiri decenije. Ko bi rekao da je ovo Zastava M56? Uskoro opširnije, u posebnom videu.

Attachments

• AGS.JPG
    AGS.JPG
    920.6 KB · Views: 1,236
Jeste, kundak je od GSG-a. Ne znam kad će video, naredne nedelje su nam ključne, što bi "struka" rekla :lol: . Najviše obaveza imamo u aprilu, maju i junu. Čim uhvatim malo vremena da mogu da posvetim pola dana videu.

Gospodine Ledeni ne liči uopšte na zastavicu.
Nadam se da sada bolje leži u rukama.

Users who are viewing this thread

Back