Airguns Srbija Benchrest 2021

ZEX said:
Pitao bi organizatore, kako će se na navedenim distancama meriti bodovi u različitim kalibrima, malo mi je to nejasno pa ako ima neko da mi to pojasni. Konkretno pucamo na 50m u tri kalibra, 5,5mm, 6,35mm i 7,62mm. rupe se razlikuju po kalibru a svi smo na istoj distanci.

Prevideo sam ovo pitanje. Meri se uvek sa najvećim kalibrom. Znači 90m najverovatnije merimo sa 7.62 meračem (eventualno 9mm). 25m se meri sa 5.5 meračem. Tako se radi da bi ne bi veći kalibar imao prednost.

Čast mi je da Vas obavestim da imamo još jednog jakog sponzora.

Grof MBM Požarevac daje:

Hatsan AT44 10 Long
10 vaučera za kupovinu puške sa popustom od 10%

Tako da lista nagrada sada izgleda ovako:

(sortirano po vremenu prijavljivanja)

FX airguns - (FX radari)
Steyr Sport Milenko Sebić sales manager -(rančevi, kape, majce)
Peloponez Novi Sad - FX pumpa visokog pritiska
Panim Požarevac - Kandar pumpa visokog pritiska i paketi apolo dijabola
Top-Gan Požarevac - Vazdušna puška GSG SR1000S i 10 vaučera sa popustom od 15% za puške koje nisu na akciji
Grof MBM Požarevac - Vazdušna puška Hatsan AT44 10 Long i 10 vaučera za kupovinu puške sa popustom od 10%

Turnir se opasno približio. Ima jos posla, ali verujemo da je najvažnije odrađeno. Pa kako bude. :)
Imamo i mali flajer, pa ko želi, može da deli. :)

IMG-9f475f9e822395f07646189118e52b0a-V.jpg

Prvo, da cestitam svim organizatorima turnira, znaci nemam reci, kapa dole...a sledece godine da docekujemo i likove iz inostranstva, a mozda i preko "bare", samo da cuju i vide :cool:. Ja se prijavljujem za 50m i 90m unlimited.

Mozemo malo da pomognemo .Kontaktirao me je Dobricanin Mirko firma Greensport doo .Zainteresovani su za sponzorstvo za buduce projekte i takmicenja.

Svaka cast narode na organizaciji.
Nadam se da cu uspeti da se pojavim u svojstvu posmatraca, nazalost, nemam adekvatan alat za ucestvovanje, ali bi voleo da vas uzivo vidim i upaznam, konacno. :)

Naravno, ovo je dobra prilika da se vidi veliki broj razlicitih pusaka i nauci dosta od strucnjaka koji ce biti prisutni i takmiciti se.

Pošto će se tamičenje održati sledećeg vikenda želeo bih da podsetim takmičare na neka od pravila i da dam neke smernice u vezi sa samim takmičenjem.

1. Skup počinje u 9.30 i tada će se vršiti registracija takmičara kao i hroniranje pušaka za one koje učestvuju u kategorijama s aograničenim snagom, ovaj put se nece meriti tezina pusaka
2. U skladu sa WRABF pravilima u kategorijama do 16J spring i PCP za oslonac se može koristiti samo prednja i zadnja vreća sa peskom po kojoj puška može slobodno da klizi napred - nazad. Dozvoljen je i bipod
3. Takmičari imaju 25 minuta za gađanje i 5 minuta za pripremu.
4. Sajteri - tj male mete koje se nalaze sa strane i ne boduju se mogu se gađati koliko god puta želite u toku samog takmičenja.
5. Dozvoljeno je dopunjavanje cilindara vazduhom tokom gađanja.
6. Ukoliko se desi neki zastoj, potrebno je obavestiti dežurnog na liniji koji će odlučiti u skladu sa pravilnikom kako nastaviti gađanje...
7. Dozvoljeno je korišćenje samo dijabola i to onih koje su u serijskoj proizvodnji.
8. u kategoriji bez ograničenja snage dozvoljeno je korišćenje bipoda, ili prednjeg oslonca sa peskom, naravno moze se koristiti i zadnja vreca sa peskom
9. Lice zaduženo za žalbe je naš uvaženi kolega JOCA.

Detaljnija pravila možete naći u ovoj sekciji foruma.
https://airguns-srbija.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=1127

Ukoliko imate nekih pitanja, slobodno postavite u ovoj temi ili na privatne poruke moderatorima foruma.

Hvala na pažnji

Raspored nagrada će najverovatnije biti po broju prijavljenih. Tako da najvrednija nagrada ide za prvo mesto u disciplini sa najviše prijavljenih.

Poštovani drugovi, strelci, gospodo,

Prateći razvijanje meteo situacije u regionu došli smo do saznanja operativnim radom da je moguća kiša u nedelju, na dan takmičenja. Organizacioni odbor je odlučio da se situacija prati na dnevnom nivou i da se odluka o mogućem pomeranju takmičenja donese u subotu uveče. Ukoliko dođe do toga, takmičenje će se održati verovatno narednog vikenda.
Samo streliše je na otvorenom, samo je deo sa kog se puca natkriven. Ali problem su i papirne mete koje se cepaju po kiši kad budu pogđene te otisak može biti nečitljiv. Takođe problem će biti i odlaganje opreme, druženje...

U nadi da će nas vreme poslužiti
Kircan

Da malo razvedrimo temu, sve je spremno za takmičenje. Uskoro slike nagrada...

Attachments

• medalje.jpg
    medalje.jpg
    231.9 KB · Views: 2,654
Poštovani strelci,
Zbog više sile, koja je u pravu regulisana kao "Force majeure" a u nedelju kao kiša i pljuskovi prinuđeni smo na našu veliku žalost da pomerimo takmičenje za sledeću nedelju tj 05,09,2021 kada će po prognozi biti lep i sunčan dan.
Izvinjavamo se ako je ovo nekome prouzrokovalo neprijatnosti ali na ovo zaista nismo mogli uticati. Sve je spremno za takmičenje i ovo treba shvatiti kao još nedelju dana priprema više.
Sportski pozdrav
Organizacioni odbor

Pozdrav svima. Vidimo se ljudi sutra i verujte da imam leptirice u stomaku, a poslednji put sam ih imao pre 20 godina pred neku rekreativnu cini mi se :lol: :lol: :lol:

A sad malo ozbiljnosti. Nezgodno mi je na motoru da vucem pusku, pa ako je neko voljan ko ide iz Beograda da me pokupi, bio bih veoma zahvalan i platicu celokupno gorivo. Dolazim do bilo kog dela grada opusteno. Takodje mi nece pasti kapa sa glave da idem busom do nekog momenta ispred Obrenovca, pa da me tu neko pokupi ako moze... Ziveli ljudi, vidimo se sutra.

Drugari i kolege, zelim vam sutra dan bez vetra😄. Da se pre svega lepo druzite i uzivate. Na zalost zbog obaveza ne mogu doci ali bice jos prilika.
Sve pohvale za organizatore i sponzere,ulozili ste puno truda da ovaj dogadjaj bude na nivou. Svaka cast 👍

Fileee said:
Pozdrav svima. Vidimo se ljudi sutra i verujte da imam leptirice u stomaku, a poslednji put sam ih imao pre 20 godina pred neku rekreativnu cini mi se :lol: :lol: :lol:

A sad malo ozbiljnosti. Nezgodno mi je na motoru da vucem pusku, pa ako je neko voljan ko ide iz Beograda da me pokupi, bio bih veoma zahvalan i platicu celokupno gorivo. Dolazim do bilo kog dela grada opusteno. Takodje mi nece pasti kapa sa glave da idem busom do nekog momenta ispred Obrenovca, pa da me tu neko pokupi ako moze... Ziveli ljudi, vidimo se sutra.
Druze prolazm oko 7.30 h kroz Bubanj Potok i idem obilaznicom pa ako ti pase javljaj se na vreme.
0628463590

Users who are viewing this thread

Back