Pani
Active member
I tako, iz dana u dan imao sam problem da postignem zeljenu brzinu sa dijabolama JSB King Heavy dal mk1 ili mk2.
Kako sam ispucao sve adute ostalo je da posegnem za drasticnim merama.
Puno vremena i zivaca a i znanja potrebno je igrati se sa impactom tako da je igra bila zanimljivija od igranja Black Ops.
Uz puno truda volje i modifikacija uspeo sam da sa 600mm u .25 postignem zeljene rezultate i to na samo 130bar na regulatoru sa veoma konstantnom brzinom u odstupanju samo 1ms i bezbroj dupia:
JSB King Heavy 2.2 gr mk1 i mk2 ... power max. 290ms
Power 5 280ms
Power 4 272ms
Power 3 258ms
Power 2 240ms
Na Power 1 ... JSB King 1.654gr ..... 280ms
Prelazak sa 1.654gr na 2.2gr je bio izazov ali vredelo je i te kako.
Mk1 ... BC-0.053 ... sa 290ms ... 93J... stradna snaga
Preciznost
Mk1 i Mk2 su bile tu i tamo precizne sa 290ms ... nije za potceniti 2.2 kad roka u 4cm na 100m ali moze to i bolje.
Onda sam probao na sve brzine, hamer valve i dobio fenomenalne rezultate.
270 -275ms ...neznam jos koja je bolja jer su grupe slicne i uspevam da napravim grupe ispod incha.
Puno puta se desava da slozim 4kom u 10-15mm a jedna van grupe ode 2-3cm.
Za sad testiranje ide svojim tokom, nemam problema sa puskom ni malo, O ringovi drze i nemam curenja. Sa tom snagom puska je malo glasnija nego standard ali se nadam da jedan dobar Huggett ce resiti i taj problem.
Huma Reg radi kao doxa, prezadovoljan sam. Teflon umesto pojedinih O ringova jos bolje.
Idemo dalje, 2.2gr je brutalna dijabola za vetar.
Na primer:
100m ... 1.645gr ... vetar bocni ... 2 mil dot za windage
100m ... 2.2gr ........ vetar isti ... 1/4 do 1/2 mil dota windage
Procenite sami ....
Jos jedna bitna stvar.
Kad koristim Mk1 ili Mk2 imam problem sa Magazinom tj punjenjem dijabola. Kada dodjem do 6te 7me dijabole javlja se problem sto dijabola ne upada skroz u magazin i nemogu da nastavim punjenje i verujem da kod vecine je tako.
Problem sam resio time sto sam nabavio CARM magazine po 30e koji su 100x bolji od FX magazina i nekako lako kao po loju ubacuju dijabole u cev.
Cim se steknu uslovi za neko novo pucanje stavljam slike i video rezultata.
Kako sam ispucao sve adute ostalo je da posegnem za drasticnim merama.
Puno vremena i zivaca a i znanja potrebno je igrati se sa impactom tako da je igra bila zanimljivija od igranja Black Ops.
Uz puno truda volje i modifikacija uspeo sam da sa 600mm u .25 postignem zeljene rezultate i to na samo 130bar na regulatoru sa veoma konstantnom brzinom u odstupanju samo 1ms i bezbroj dupia:
JSB King Heavy 2.2 gr mk1 i mk2 ... power max. 290ms
Power 5 280ms
Power 4 272ms
Power 3 258ms
Power 2 240ms
Na Power 1 ... JSB King 1.654gr ..... 280ms
Prelazak sa 1.654gr na 2.2gr je bio izazov ali vredelo je i te kako.
Mk1 ... BC-0.053 ... sa 290ms ... 93J... stradna snaga
Preciznost
Mk1 i Mk2 su bile tu i tamo precizne sa 290ms ... nije za potceniti 2.2 kad roka u 4cm na 100m ali moze to i bolje.
Onda sam probao na sve brzine, hamer valve i dobio fenomenalne rezultate.
270 -275ms ...neznam jos koja je bolja jer su grupe slicne i uspevam da napravim grupe ispod incha.
Puno puta se desava da slozim 4kom u 10-15mm a jedna van grupe ode 2-3cm.
Za sad testiranje ide svojim tokom, nemam problema sa puskom ni malo, O ringovi drze i nemam curenja. Sa tom snagom puska je malo glasnija nego standard ali se nadam da jedan dobar Huggett ce resiti i taj problem.
Huma Reg radi kao doxa, prezadovoljan sam. Teflon umesto pojedinih O ringova jos bolje.
Idemo dalje, 2.2gr je brutalna dijabola za vetar.
Na primer:
100m ... 1.645gr ... vetar bocni ... 2 mil dot za windage
100m ... 2.2gr ........ vetar isti ... 1/4 do 1/2 mil dota windage
Procenite sami ....
Jos jedna bitna stvar.
Kad koristim Mk1 ili Mk2 imam problem sa Magazinom tj punjenjem dijabola. Kada dodjem do 6te 7me dijabole javlja se problem sto dijabola ne upada skroz u magazin i nemogu da nastavim punjenje i verujem da kod vecine je tako.
Problem sam resio time sto sam nabavio CARM magazine po 30e koji su 100x bolji od FX magazina i nekako lako kao po loju ubacuju dijabole u cev.
Cim se steknu uslovi za neko novo pucanje stavljam slike i video rezultata.