Pani said:
Kolega upravo ste me demisfiticirali ... ja od Februara meseca mistifikujem ovaj narod na forumu a sa druge strane aktivno i paralelno ucestvujem na airgunsnation od samog pocetka teme ... rame uz rame sa Amerima.
Stolen Valor je jako čest pojam ovde. Najviše je izražen u oružanim snagama. Na YT možete videti razane klipove gde ljudi nose uniforme i lažne medalje i predstavljaju se kao veterani ratova.
Modifikacije na FX Impact je počeo da radi Ernest Rowe početkom 2018. Zatim su ljudi počeli to da kopiraju. Sledeće teme o modifikovanju impakta su nastale negde sredinom 2018 godine. U sledećim temama svi koji su nastavljali projekat pozivali su se na onoga ko je sve i izmislio (Ernest). Skoro godinu dana kasnije (februar 2019) edosan je napravio novu (združeniu temu) u kojoj hteo da skupi sve do tada napravljene modove.
U svom postu u oktobru 2018 godine (koji pretpostavljam da niste ni videli), heavy impact se jasno pozvao na Ernest Rowe, i napisao da je otkrio bolje (gotovo) rešenje za pravljenje plenuma.
https://www.airgunnation.com/topic/larger-plenum-test-on-impact-x-30-700mm/
Da li ste Vi tada (početkom 2018 kada je sve ovo rađeno) uopšte imali Impact?
Zatim dolazi februar 2019 kada na AGN edosan pravi temu u kojoj će biti akumulirani svi modovi na jednom mestu i gde su nacrtane i naslikane sve prepravke. Pretpostavljam da Vi mislite baš na ovu temu kada ste napisali da "učestvujete od samog početka", izgleda je problem samo zato što ne znate kad je početak.
Vi se u Vašem postu, ne pozivate na materijal koji ste koristili i predstavljate sve ovo kao svoj rad i trud, što je veoma pogrešno i za šta se ovde koristi izraz "Stolen Valor".
Pani said:
E sad, za vasu informaciju ta rec kojom ste opisali moj post na forumu izgleda ovako:
Mistifikacija predstavlja obmanjivanje i zbunjivanje ( laganje i varanje) , a demisfitikacija sve suprotno od toga ( razotkrivanje obmana i lazi)
Izraz MISTIFIKACIJA se sastoji iz 13 karaktera što je za 4.2 više od prosečne srpske reči. Sadrži 6 (46.2%) samoglasnika, što je za 3.4 procenata više od proseka.
Prema tome, ako niste imali nameru da nekog uvredite vec skrenete paznju na sebe ili postove sa airgunnation ... koristite neke manje slozenije reci kako bi ste se izrazili bez vredjanja drugih kako ne bi dosli u situaciju nesporazuma i neko vas otera u pm.
Reči "mistifikacija" i "na tanjiru" ste već više puta upotrebljavali u ovoj temi.
Glavna razlika u postovima na AGN i ovde je sledeća: U postovima na AGN je sve lepo objašnjeno i nacrtano kako bi svako (ko želi) sam mogao to da uradi. Sniperlabyo (Ernest Rowe) je sve otvoreno napisao, sledeći koji su razvijali projekat su se pozivali na Ernest. Originalni post ovde je napisan tako da se nigde ne poziva na AGN ili Ernest Rowe i da se stiče utisak da je ovo sve plod domaćeg znanja i umeća. Pitam se da li je autor ove teme zaboravio to da napiše ili je nešto drugo u pitanju i da li baš zbog toga vidi uvredu u liknovima ka AGN?