Hvala za ovu informaciju. Sto znaci da sa hw35e bukvalno nemam gde da pucam. Ostaje hw35 7.5j ili Diana 240 7.5j, duplo jeftinija...Ja sam upravo sa reprezentacijom na pripremama u Ns ,i bas sam da predsednikom kluba pricao,i kao ni u jednoj vazdusnoj streljani,ni u ovoj nije dozvoljeno pucati puskama jacim od 10j
Послато са SM-A346B помоћу Тапатока
Možeš bez problema pucati na otvorenim strelištima, ako baš ne insistiraš da bude zatvoreno.sa hw35e bukvalno nemam gde da pucam.
Za 7.5j ne daju mi se tolike pare,
Hvala za ovu informaciju. Sto znaci da sa hw35e bukvalno nemam gde da pucam. Ostaje hw35 7.5j ili Diana 240 7.5j, duplo jeftinija...
Da li si razmišljao o nekoj 601-603 fwb,oli 335 neki?Sa starom Slaviom 630 sam bio potpuno zadovoljan. Dakle to je neki nivo kvaliteta I preciznosti koji trazim. Poslusacu savet, probacu da se strpim I da sacekam polovnu 630 ili 631 ili da skupljam za hw35 7.5j... ali stvarno je skupa. Kod Dijane ti nisani su mi Ono sto kvari (nije ni ona jeftina, 25000 dinara je), ove do 20 nisam ni gledao...
Nisam, no hvala na savetu. I kad sam naletao na 335 velike su cene ako je u dobrom stanju. Pre bih kupio novu hw35 u tom slucaju. SacekacuDa li si razmišljao o nekoj 601-603 fwb,oli 335 neki?