zoric said:Hmmm,znači mogao bih da tražim i veću optiku od Nikko...pa nisu mi toliko bitne pare za optiku ali mislim da nema potrebe davati za optiku više od 200e za amatersko gadjanje u dvorištu....može za te pare fino da se pazari...ako imaš neki predlog van ovih mojih predloga slobodno mi napiši...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
zoric said:Hmmm,znači mogao bih da tražim i veću optiku od Nikko...pa nisu mi toliko bitne pare za optiku ali mislim da nema potrebe davati za optiku više od 200e za amatersko gadjanje u dvorištu....može za te pare fino da se pazari...ako imaš neki predlog van ovih mojih predloga slobodno mi napiši...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
glale said:ja sam vrlo zadovoljan sa Vector 8-32x 50.Imas opis na forumu.Uklapa ti se u budzet.
Uzgred,i na 10 metara pucam sa uvecanjem od 28x
Klizanje optike unazad sprečiti zatezanjem nosača na šinu, nosače na šinu zatezati kilo ključem da potraju i nosači i šinaIzvinjavam se ali nisam nasao na temama.. kako spreciti klizanje optike unazad? Da li postoji neki univerzalni granicnik koji se postavlja na standardne sine?
Izvinjavam se ali nisam nasao na temama.. kako spreciti klizanje optike unazad? Da li postoji neki univerzalni granicnik koji se postavlja na standardne sine?
Na 631 se krajevi sina zavrsavaju suzenjem, plasim se da ce nosac da sidje nakon sto ga pojede trzaj na tom delu. Ne razumem se u optiku ali ovi nosaci deluju dosta solidno sto se tice izrade.Stigao je do kraja puta i dalje nema gde. Bar je na mojoj takav žljeb da nosač ne može da ide nazad kada stigne gde je tvoj stigao.
Da bih montirao nosač na šinu nije dovoljno da ga samo navučem već moram dosta da olabavim šraf da bi nosač opkoračio šinu.